Norėčiau Jūsų pagalbos. Galbūt daugeliui mano klausimai pasirodys juokingi, bet su CMS MS dar tik pradėjau dirbti, tai jie man pakankamai aktualūs.
1) Žodžiu taip, sekiau šitą video tutorial'ą http://cmsmadesimple.org/uploads/media/ ... colate.htm ir vienoj vietoj strigau. Noriu, kad mano CSS meniu visada išliktų toks pats, bet paspaudus ant meniu punkto ir atsivėrus naujam langui, jis pasikeičia (papilkėja ir sužemėja).

Ieškojau informacijos kitų kalbų forumuose, bet pavyko pakeisti tik tiek, kad neberodo skaičiukų šalia meniu (ši problema irgi kilo bevykdantt tutorial'ą).
2) Kaip padaryti, kad prisijungimas formos būtų pačiame tinklalapyje, o ne per tinklalapis/admin ? Pasidarau template su html formom, o kas toliau?

3) Ar labai sudėtinga įdiegti paiešką tinklalapyje? Turint omenyje tai, kad Php nemoku. Išmanau šiek tiek CSS, HTML. Šiuo metu karpau savo pieštą dizainą ir ruošiuosi kodavimui, vėliau jį bandysiu uždėti ant CMSMS, bet jau dabar matau, kad jei net tutorialo nesigauna normaliai praeiti, tai kas bus, kai reikės viską sudėlioti mano ruoštame darbe?..

4) Kaip supratau, su CMSMS ir daugiakalbiškumu yra problematiška, tai ką manot apie tokį variantą - daryti ne kitokį meniu medį, kaip pasiūlyta vienoj iš temų, o apskritai naują tinklalapį - tą patį, tik nukopijuotą, bet su kitos kalbos tekstais, naujais prisijungimais administratoriams ir t.t.? tiesiog linkai į jį būtų tarkim tinklalapis.lt/en/index.html , tinklalapis.lt/lt/index.html Ką manot?
Iš anksto labai ačiū už atsakymus