Mam problem z CMSMS 1.9.2. Wchodzę przez Rozszerzenia do TinyMCE WYSIWYG Podstawowy i w zakładce zaawansowane chcę edytować np. Formaty blokowe w rozwijanym menu. Problem w tym, że tam coś ekipa CMSMS dodała w tym miejscu i jakiś znacznik widocznie został niewłaściwie zinterpretowany. Każdy tekst na tej stronie od tego momentu jest odnośnikiem do panelu admininistratora, nie można tam nic zmienić, bo wyskakuje błąd Warning: strstr() [function.strstr]: Empty delimiter in /cms/lib/classes/class.admintheme.inc.php on line 1055. Ktoś zna rozwiązanie inne aniżeli czekanie na 1.9.3?
TinyMCE WYSIWYG - zakładka Zaawansowane w wersji 1.9.2
TinyMCE WYSIWYG - zakładka Zaawansowane w wersji 1.9.2
Witam,
Mam problem z CMSMS 1.9.2. Wchodzę przez Rozszerzenia do TinyMCE WYSIWYG Podstawowy i w zakładce zaawansowane chcę edytować np. Formaty blokowe w rozwijanym menu. Problem w tym, że tam coś ekipa CMSMS dodała w tym miejscu i jakiś znacznik widocznie został niewłaściwie zinterpretowany. Każdy tekst na tej stronie od tego momentu jest odnośnikiem do panelu admininistratora, nie można tam nic zmienić, bo wyskakuje błąd Warning: strstr() [function.strstr]: Empty delimiter in /cms/lib/classes/class.admintheme.inc.php on line 1055. Ktoś zna rozwiązanie inne aniżeli czekanie na 1.9.3?
Re: TinyMCE WYSIWYG - zakładka Zaawansowane w wersji 1.9.2
zainstaluj wersję 2.7.3 i będzie działać 
mam taką u siebie i śmiga
mam taką u siebie i śmiga
Mam kilka instalacji w wersji 1.9.2 z TinyMCE 2.8.2 i nie mam tego problemu, więc może jakiś błąd wkradł się u Ciebie?
-
nms007
Nie wiem czy, akurat o ten sam problem chodzi, ale ja rozwiązałem to tak:
otwierasz plik: modules/TinyMCE/templates/advancedpanel.tpl
szukasz tam znacznika: obok znajduje się zncznik helpa do tego pola - usuwasz go i po sprawie - przynajmniej u mnie pomogło, bo tez nie mogłem zapisać żadnej opcji w zakładce "Zaawansowane"
Jeśli to nie pomoże, to nie mam pojęcia jak inaczej rozwiązać Twój problem
otwierasz plik: modules/TinyMCE/templates/advancedpanel.tpl
szukasz tam znacznika:
Code: Select all
{$cmslinkeradds_input}Jeśli to nie pomoże, to nie mam pojęcia jak inaczej rozwiązać Twój problem
Witam,
Mam identyczny komunikat tj. Warning: strstr() [function.strstr]: Empty delimiter in /lib/classes/class.admintheme.inc.php on line 1055 po wejściu do panelu administracyjnego. W momencie wpisania do paska adresu: http://www.mojadomena.pl/admin/ i zalogowania się na górze pojawia się ten błąd wypisany kilkanaście(dziesiąt?) razy. Mam najnowszą wersję CMSMS'a. Czy ktoś może ma jakiś pomysł? Próbowałem przy pomocy "advancedpanel.tpl" ale usuwanie znacznika smarty nie pomogło.
Mam identyczny komunikat tj. Warning: strstr() [function.strstr]: Empty delimiter in /lib/classes/class.admintheme.inc.php on line 1055 po wejściu do panelu administracyjnego. W momencie wpisania do paska adresu: http://www.mojadomena.pl/admin/ i zalogowania się na górze pojawia się ten błąd wypisany kilkanaście(dziesiąt?) razy. Mam najnowszą wersję CMSMS'a. Czy ktoś może ma jakiś pomysł? Próbowałem przy pomocy "advancedpanel.tpl" ale usuwanie znacznika smarty nie pomogło.
Może wskazówką będzie informacja, że po logowaniu w pasku adresu pojawia się admin/index.php?sp_=bf1c3294