jídelní lístek

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
bunak
Forum Members
Forum Members

jídelní lístek

Post by bunak »

jsem línej a tak se nejdřív zeptám, nepsal jste někdo modul pro jídelní lístek restaurace? nebo taky denní menu.
Díky
Buňák
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: jídelní lístek

Post by kuzmany »

Ahoj, podla poziadaviek si mozes pomocou Catalogue-like module maker http://dev.cmsmadesimple.org/projects/ctlmodulemaker vygenerovat modul podla poziadaviek. Takisto je potom mozne pouzivat vlastne dotazy do db a pod, takze pouzitie je naozaj siroke. 
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
bunak
Forum Members
Forum Members

Post by bunak »

Díky za upozonění na tenhle skvělý modul, to je přesně to co potřebuju  ;D
bunak
Forum Members
Forum Members

Post by bunak »

ještě dotaz, nepoužíval jste ho? mám v seznamu datum a potřeboval bych parametrem předat, aby mi vybral všechny záznamy s datumem vyšším než dnešním.
Díky
bunak
Forum Members
Forum Members

Post by bunak »

jeste doplnim co mi to dela

kdyz {cms_module module="kino" query="DATEDIFF(now(), A.datum) = 0"} tak vrati hodnoty k danemu datu
kdyz {cms_module module="kino" query="DATEDIFF(now(), A.datum) > 0"} }je jedno jesli > nebo < tak nevrati nic
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

bunak wrote: jeste doplnim co mi to dela

kdyz {cms_module module="kino" query="DATEDIFF(now(), A.datum) = 0"} tak vrati hodnoty k danemu datu
kdyz {cms_module module="kino" query="DATEDIFF(now(), A.datum) > 0"} }je jedno jesli > nebo < tak nevrati nic
ahoj,

tvoj dotaz si vies vyskladat v zalozke Queries. Resp aspon ja som to na poslednom projekte pouzil a fungovalo to. Priamo s query parametrom v module mi to robilo problemy. Samotny modul ma zopar bugov, hlavne pri zlozitejsich viacurovnovych modulov.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
bunak
Forum Members
Forum Members

Post by bunak »

prave ze v zalozce queries to nejde, datum tam jde jen na urcite datum, a i tak kdyz tam dam je vetsi tak ten dotaz nefunguje  :-\ proste u datumu nefunguje porovnani a nevim proc. nakonec sem si udelal dotaz v query zalozce a pak sahnul do databaze a tam si ho opravil a funguje  :) viz program kina na ksmp.cz
Last edited by bunak on Sun Mar 14, 2010 7:57 pm, edited 1 time in total.
codlx
Forum Members
Forum Members

Post by codlx »

Zkoušel jste někdo s tímto modulem nastavit mod_rewrite?
Laboroval jsem nad tím už hodiny a funguje mi to jen napůl (Při módu rewrite mi to podle mě správně nanačítá všechny hodnoty ze session). Četl jsem o tom i v jejich manuálu, kde i píší, že to funguje napůl, ale nechce se mi kvůli tomuto modulu rewrite vypínat.

Napadlo mě řešení, stránky s tímto modulem v .htaccess přeskakovat, ale nepodařilo se mi nebo spíš nevím jak přesně tento záznam do .htaccess zapsat.

Htaccess mám standardně nastaven dle návodu.
Díky za každé nakopnutí.

Codl
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”