jsem línej a tak se nejdřív zeptám, nepsal jste někdo modul pro jídelní lístek restaurace? nebo taky denní menu.
Díky
Buňák
jídelní lístek
Re: jídelní lístek
Ahoj, podla poziadaviek si mozes pomocou Catalogue-like module maker http://dev.cmsmadesimple.org/projects/ctlmodulemaker vygenerovat modul podla poziadaviek. Takisto je potom mozne pouzivat vlastne dotazy do db a pod, takze pouzitie je naozaj siroke.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Díky za upozonění na tenhle skvělý modul, to je přesně to co potřebuju 

ještě dotaz, nepoužíval jste ho? mám v seznamu datum a potřeboval bych parametrem předat, aby mi vybral všechny záznamy s datumem vyšším než dnešním.
Díky
Díky
jeste doplnim co mi to dela
kdyz {cms_module module="kino" query="DATEDIFF(now(), A.datum) = 0"} tak vrati hodnoty k danemu datu
kdyz {cms_module module="kino" query="DATEDIFF(now(), A.datum) > 0"} }je jedno jesli > nebo < tak nevrati nic
kdyz {cms_module module="kino" query="DATEDIFF(now(), A.datum) = 0"} tak vrati hodnoty k danemu datu
kdyz {cms_module module="kino" query="DATEDIFF(now(), A.datum) > 0"} }je jedno jesli > nebo < tak nevrati nic
ahoj,bunak wrote: jeste doplnim co mi to dela
tvoj dotaz si vies vyskladat v zalozke Queries. Resp aspon ja som to na poslednom projekte pouzil a fungovalo to. Priamo s query parametrom v module mi to robilo problemy. Samotny modul ma zopar bugov, hlavne pri zlozitejsich viacurovnovych modulov.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
prave ze v zalozce queries to nejde, datum tam jde jen na urcite datum, a i tak kdyz tam dam je vetsi tak ten dotaz nefunguje :-\ proste u datumu nefunguje porovnani a nevim proc. nakonec sem si udelal dotaz v query zalozce a pak sahnul do databaze a tam si ho opravil a funguje :) viz program kina na ksmp.cz
Last edited by bunak on Sun Mar 14, 2010 7:57 pm, edited 1 time in total.
Zkoušel jste někdo s tímto modulem nastavit mod_rewrite?
Laboroval jsem nad tím už hodiny a funguje mi to jen napůl (Při módu rewrite mi to podle mě správně nanačítá všechny hodnoty ze session). Četl jsem o tom i v jejich manuálu, kde i píší, že to funguje napůl, ale nechce se mi kvůli tomuto modulu rewrite vypínat.
Napadlo mě řešení, stránky s tímto modulem v .htaccess přeskakovat, ale nepodařilo se mi nebo spíš nevím jak přesně tento záznam do .htaccess zapsat.
Htaccess mám standardně nastaven dle návodu.
Díky za každé nakopnutí.
Codl
Laboroval jsem nad tím už hodiny a funguje mi to jen napůl (Při módu rewrite mi to podle mě správně nanačítá všechny hodnoty ze session). Četl jsem o tom i v jejich manuálu, kde i píší, že to funguje napůl, ale nechce se mi kvůli tomuto modulu rewrite vypínat.
Napadlo mě řešení, stránky s tímto modulem v .htaccess přeskakovat, ale nepodařilo se mi nebo spíš nevím jak přesně tento záznam do .htaccess zapsat.
Htaccess mám standardně nastaven dle návodu.
Díky za každé nakopnutí.
Codl