Potřeboval bych poradit s šablonami, respektive s voláním šablon v modulech News a CGBlog. Chtěl bych využívat i další šablony než defaultní šablonu Sample. Nepřišel jsem na to jak zavolat šablonu, aby se načetla při volání modul s parametrem. Taktéž neumím prostřednictvím parametru detailpage otevírat detail položky v jiné stránce. Musím to nastavit přímo v nastavení modulu, aby se otevíral detail kde potřebuji.
jedná se o tyto proměnné:
(optional)
detailpage="" - Stránka pro zobrazní detailu novinky.
(optional)
detailtemplate="" - Používat oddělenou šablonu pro detail.
Příklad:
v souhrnu volám modul CGBlog a chci o něj aby zobrazil souhrn položek v kategorii "Tydyt" se šablonou "Souhrn-tydytu" (výchozí je Sample), to provede. Dále parametrem detailpage mu říkám, aby detail otevřel v alias stránce "detail-novinky", ta existuje a toto nefunguje. Přesměrování tak musím mít nastavené globálně pro celý modul v záložce setting. Také nefunguje volání detailtemplate. Jsou použité i další parametry, ale pro zjednodušení je neuvádím.
Ukázka:
Stránka se souhrnem.
Code: Select all
{CGBlog category="Tydyt" summarytemplate="Souhrn-tydytu" detailpage="detail-novinky" detailtemplate="Detail-tydyta"}
V cílové stránce mám opět použit detailtemplate a ani toto nepobere, myslím tím tu šablonu. Otevře default Sample.
Code: Select all
{CGBlog detailtemplate="Detail-tydyta"}
Takto se to chová i news. Mám nastavené mod_rewrite a URL adresy jsou ve tvaru
http://www.domena.cz/nazev/nazev/nazev.html. Nevím, ale myslím, že mám zápis OK. Nemáte někdo zkušenost s problematikou šablon u News a CGBlog. Prosím o radu, za všechna nasměřování k vyřešení problému předem děkuji. Tedy je-li to řešitelné.