Pomoc s horizontalnim menu

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
zabi
New Member
New Member

Pomoc s horizontalnim menu

Post by zabi »

Zdravim vsechny,

chtel bych Vás poprosit o radu. Chci si na svém webu vytvořit horizontální menu (žádné jiné, jedno jediné).

Požadovaná fce: horizontální menu, při najetí myší se rozbalí eventuelní podstránky

Ať to zkouším, jak to zkouším, tak se mi vůbec nedaří. Dnes jsem s tím elaboroval další 3 hodiny...

Standartně mám menu vytvořeno, na webu je zobrazeno ve vertikálním seznamu. Nastavím "list-style-type", "float:left" atp., ale pokud jej přetvořím do rozumné podoby (myšleno do řádku), tak mám stále zobrazeny i podstránky, což je samozřejmě špatně:-( Zkoušel jsem různé návody na CSS menu, ale nic se nedaří. Podstránky jsou neustále vidět:-(

Nevíte prosím, kde dělám chybu?
ferdo93
Forum Members
Forum Members

Re: Pomoc s horizontalnim menu

Post by ferdo93 »

Zmylil si si stranku. Toto je CMS forum. Problem je v css - selektor Visibility. V hover zmen na hidden, a v submenu daj visible. Googli.
zabi
New Member
New Member

Re: Pomoc s horizontalnim menu

Post by zabi »

ferdo93 wrote:Zmylil si si stranku. Toto je CMS forum. Problem je v css - selektor Visibility. V hover zmen na hidden, a v submenu daj visible. Googli.
Forum jsem su nezmylil. Delam v CMS MS a mel jsem provblemy v menu. Ted uz to OK, bylo to zpusobeno unavou oci:)

Diky za "nakopnuti" kde hledat.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”