Zdravím všechny
mám takovýto problém a už si nevim rady jak udělat web v češtině a angličtině když topm menu s důvodu grafiky mam v obrazkovém provedení
mám Menu top tvořené obrázkovými odkazy zapsanými v šabloně webu.
{cms_selflink page="uvod" image="uploads/images/home_cs.png" text="Více" imageonly=1}
{cms_selflink page="download_centrum" image="uploads/images/down_cs.png" text="Více" imageonly=1}
Potom mám leve menu kde mám zapis
<div id="lave_menu">
{menu childrenof=$lang_parent}
</div>
leve menu mi funguje výborně když kliknu vlajecku měni se na cs nebo angl. Texty se na čítají správně dle volby jazyka díky MleCMS
Jak ale udělám aby se mi top menu složené s obrázkových odkazů viz. výše , také měnilo dle jazyka když je tvořeno obrázkovým odkazem a zapsano v šabloně webu?
Už nevim jak prosím poraďte.
Obrazkove menu a jazyky
Re: Obrazkove menu a jazyky
Nevím, jak funguje MLECMS, ale určitě v něm bude dostupná nějaká proměnná, která bude vyjadřovat právě aktivní jazyk. Takže by to potom mohlo být asi takhle:
Code: Select all
{if $jazyk == "cs"}
{cms_selflink page="uvod"image="uploads/images/home_cs.png" text="Více" imageonly=1}
{cms_selflink page="download_centrum" image="uploads/images/down_cs.png" text="Více" imageonly=1}
{else}
{cms_selflink page="uvod"image="uploads/images/home_en.png" text="More" imageonly=1}
{cms_selflink page="download_centrum" image="uploads/images/down_en.png" text="More" imageonly=1}
{/if}
Re: Obrazkove menu a jazyky
Ta premenna sa vola $lang_parent (alias) a vo finale tvoja cast kodu by mohla fungovat nasledovne:
{cms_selflink page="uvod" image="uploads/images/home_`.$lang_parent.`.png" text="Více" imageonly=1}
{cms_selflink page="download_centrum" image="uploads/images/down_`.$lang_parent.`.png" text="Více" imageonly=1}
{cms_selflink page="uvod" image="uploads/images/home_`.$lang_parent.`.png" text="Více" imageonly=1}
{cms_selflink page="download_centrum" image="uploads/images/down_`.$lang_parent.`.png" text="Více" imageonly=1}