Problem s migraciou z test na ostru :(

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Locked
sonjoe
New Member
New Member

Problem s migraciou z test na ostru :(

Post by sonjoe »

Zdravim

po vsetkom ako som bol nadseny z CMSMS prisiel pre mna a mojho kolegu sok :(
Po odsuhlasenie klientom neviem stranku nikam premigrovat :( skusali sme na locale, skusali sme vravci vlastneho servera aj na klientov server ale stale to hadze chybu:

ERROR: The CGExtensions module could not be found.
Fatal error: Class 'cms_cache_handler' not found in /data/www/www.fundus-sk.sk/public_html/modules/CG ... module.php on line 73

Subor je nahraty

nepomohol ani SitePusher, nic..stale chyba a neviem cim to je..

Vie niekto pomoct, lebo ak by toto robilo zakazdym pri migracie webky z testu na ostre, tak to je podla mna velmi zle :(
Teraz si presne nepatam, ale CGExtensions som instaloval kvoli MLE CMS, neviem presne...ale teraz musim najst nejaky sposob ako to rozbehat, aby klient necakal..

Napada ma jedna vec zatial a to celu stranku nainstalovat na cisto a znova vytvorit na ostrom servery :(

Dakujem fakt velmi za pomoc
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: Problem s migraciou z test na ostru :(

Post by kuzmany »

Ahoj,

1, mas spravne nastavene cesty v config.php?

2. Mas nakopirovane vsetky subory? (stiahni checksum a skontroluj v admine http://dev.cmsmadesimple.org/project/files/6)

3. Hosting splnuje poziadavky? Stiahni si checker, a skontroluj http://www.icms.info/website-howto/cms- ... le-hosting

Bude to len nejaka drobnost
minik
Forum Members
Forum Members

Post by minik »

CG moduly obcas po prenosu webu z nejakeho zahadneho duvodu prestanou makat. Nejcasteji se mi to projevi u CGGoogleMap - v administraci modulu zmisi konfiguracni karty a zustanou tam viset jen nefunkcni zalozky.
Dle mych zkusenosti je treba vsechny CG moduly odinstalovat a znovu nainstalovat. Rozhodne to je IMHO to nejrychlejsi reseni. Tipuju, ze zakopany pes bude nekde v zavislostech kterymi jsou ty CG moduly vzajemne provazany, ale jak rikam, nekoumal bych to a proste tu skupinu CG modulu preinstaloval (a ev. dalsich modulu na nich zavislych).

P.S.: jinak CG moduly patri mezi me nejoblibenejsi, vynikajici prace, Mr. Calguy!
kino

Post by kino »

me povetsinou staci neprenase cache a tmp...
sonjoe
New Member
New Member

Post by sonjoe »

Ja som vam aj zabudol podakovat minule...Zasa sa mi stala ta ista chyba na inej webke...Vtedy som to riesil este tak ze som vsetko znova nahodil na ostrom servery....

Dnes mi to vyhodilo znova tu chybu, uz som na to aj zabudol...A potom som dal do googla a vyhodilo mi tento moj post aj s odpovedmi uz :)

Takze bolo to nakoniec v config.php, zle nastavene cesty.

Dakujem este raz aj po druhy krat za pomoc :)
Locked

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”