manažér obrázkov - chyba!

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
Fotograf77
New Member
New Member

manažér obrázkov - chyba!

Post by Fotograf77 »

Zdravím, stalo sa niekomu že po kliknutí na manažér obrázkov, či už priamo z Admin administrácie, alebo ako dizajner, sa zobrazi na spodku iba možnosť uploadu fotografie a vytvorenie nového priečinku a na mieste kde má byť vidno priečinky a fotografie sa objaví prihlasovacie okno do systému? Pritom som normálne korektne prihlásený.
Kde nastala chyba? ???
Fotograf77
New Member
New Member

Re: manažér obrázkov - chyba!

Post by Fotograf77 »

V module Gallery som nasiel v error_log toto

Code: Select all

[06-Jan-2011 15:19:25] PHP Warning:  session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: The session id is too long or contains illegal characters, valid characters are a-z, A-Z, 0-9 and '-,' in /home/netrom/public_html/zinkamade/modules/Gallery/function.upload.php on line 8
o ktore id sa moze jednat? na stranku sa pridavaju iby fotografie a popisuju sa v module gallery. . .
Fotograf77
New Member
New Member

Post by Fotograf77 »

Bohužiaľ na koniec pomohlo iba komplet preinštalovanie cmsms. Pri upgrade z 1.8.2 na 1.9.2 celý systém zblbol. . niekto tu písal, že upgrade je veľmi jednoduchý. . hmm :(
kino

Post by kino »

ja jsem s upgradem nemel jeste jediny problem... krome toho, kdyz me blbnul net a na server se misto souboru ulozil balast... :/
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”