nemate niekto chut zorganizovat v BA neformalne strenutie CMSMS komunity? Mozme si navzajom povymienat knowledge, mozme poradit ohladom pouzitia CMS v biznis sfere, je tam toho vela co sa da spolocne posunut.
Stretnutie CMS Made Simple komunity v BA
Stretnutie CMS Made Simple komunity v BA
Ahojte,
nemate niekto chut zorganizovat v BA neformalne strenutie CMSMS komunity? Mozme si navzajom povymienat knowledge, mozme poradit ohladom pouzitia CMS v biznis sfere, je tam toho vela co sa da spolocne posunut.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
-
kino
Re: Stretnutie CMS Made Simple komunity v BA
ja bych byl pro maly vikendovy meating cz/sk i to kam by jsme se jako komunita meli posunou...
Nebot mi prijde ze cz cast nejak nema dech posledni dobou... :/ a hlavne se poznat a pokecat jak to jde na slovensku a tak... 
Ahojte,
zacal som si robit research moznosti na podobne stretnutie.
Mate niekto zaujem na stretnutie CMSMS v BA komunity? Predbezny termin by bol vo februari, mohli by sme skusit urobit aj nejaku prednasku, aby sme to mali spojene aj s nejakym knowledge
zacal som si robit research moznosti na podobne stretnutie.
Mate niekto zaujem na stretnutie CMSMS v BA komunity? Predbezny termin by bol vo februari, mohli by sme skusit urobit aj nejaku prednasku, aby sme to mali spojene aj s nejakym knowledge
-
kino
Kdyby mi vysel cas urcite bych se chtel ukazat... jde o to jestli to vyjde...
Tož to já bych se taky pokusil přijet. Mám to sice z Plzně flák cesty, ale pokud by to časově vyšlo, tak není problém.
-
kino
se muzem domluvit a jet spolu z Prahy, bylo by to levnejsi...osxfil wrote:Tož to já bych se taky pokusil přijet. Mám to sice z Plzně flák cesty, ale pokud by to časově vyšlo, tak není problém.
-
kino
jo to by slo, ale museli by jsme vzit asi jene auto... na D1 by se ten co bude sedet vzadu zblaznil... to je sedacka za trest, jak rika pritelkyne...