Zdravím kolegové,
po instalaci nové verze 1.9 se mi začala objevovat při vstupu do sekce editace obsahu/stránek hláška:
"Error: the xajax Javascript component could not be included"
Perhaps the URL is incorrect? URL: /lib/xajax/xajax_js/xajax_core.js
Zkusil jsem danou url a funguje, práva jsem zvýšil na 777 a přesto nepomohlo. Netušíte kde je problém? Na fóru jsme nenašel odpověď.
Díky za pomoc!
Problém s "Error: the xajax Javascript component could not be included"
Re: Problém s "Error: the xajax Javascript component could not be included"
Xajax v novej verzii CMSMS 1.9 by uz mal byt mimo hry, vsetko uz bezi cez jQuery. Bola to ciasta instalacia, ci upgrade?
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Re: Problém s "Error: the xajax Javascript component could not be included"
No, je to složitější. Měl jsme tam předtím čistou neupgradovanou instalaci taktéž 1.9, ale po nastavení všech modulů a věcí pro běh cms se mi najednou místo sekce stránky začala objevovat prázdná bílá stránka. Tak jsme se rozhodl rozjet načisto. Smazal jsme FTPko i všechny tabulky v databázi a nainstaloval komplet znovu. Tedy vlastně načisto.kuzmany wrote: Xajax v novej verzii CMSMS 1.9 by uz mal byt mimo hry, vsetko uz bezi cez jQuery. Bola to ciasta instalacia, ci upgrade?
V původní intslaci mi to, ale nedělalo. Problémy to dělá jen v sekci stránky, zdá se že ale vše funguje. Testoval jsem to v Google Chrome a dělá to setjný problém. Podotýkám, že se jedná o Java Scriptovou hlášku, což je asi ze screenu vidět.