Problém s "Error: the xajax Javascript component could not be included"

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
Cody

Problém s "Error: the xajax Javascript component could not be included"

Post by Cody »

Zdravím kolegové,

po instalaci nové verze 1.9 se mi začala objevovat při vstupu do sekce editace obsahu/stránek hláška:

"Error: the xajax Javascript component could not be included"
Perhaps the URL is incorrect? URL: /lib/xajax/xajax_js/xajax_core.js

Zkusil jsem danou url a funguje, práva jsem zvýšil na 777 a přesto nepomohlo. Netušíte kde je problém? Na fóru jsme nenašel odpověď.

Díky za pomoc!
Attachments
cmsma.jpg
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: Problém s "Error: the xajax Javascript component could not be included"

Post by kuzmany »

Xajax v novej verzii CMSMS 1.9 by uz mal byt mimo hry, vsetko uz bezi cez jQuery.  Bola to ciasta instalacia, ci upgrade?
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Cody

Re: Problém s "Error: the xajax Javascript component could not be included"

Post by Cody »

kuzmany wrote: Xajax v novej verzii CMSMS 1.9 by uz mal byt mimo hry, vsetko uz bezi cez jQuery.  Bola to ciasta instalacia, ci upgrade?
No, je to složitější. Měl jsme tam předtím čistou neupgradovanou instalaci taktéž 1.9, ale po nastavení všech modulů a věcí pro běh cms se mi najednou místo sekce stránky začala objevovat prázdná bílá stránka. Tak jsme se rozhodl rozjet načisto. Smazal jsme FTPko i všechny tabulky v databázi a nainstaloval komplet znovu. Tedy vlastně načisto.

V původní intslaci mi to, ale nedělalo. Problémy to dělá jen v sekci stránky, zdá se že ale vše funguje. Testoval jsem to v Google Chrome a dělá to setjný problém. Podotýkám, že se jedná o Java Scriptovou hlášku, což je asi ze screenu vidět.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”