[IŠSPRĘSTA] Keli negražūs erro'rai (Warning: fopen; fwrite(); fclose())

Lietuviškas CMS Made Simple forumas

Moderator: Augustas

Post Reply
assam
Forum Members
Forum Members

[IŠSPRĘSTA] Keli negražūs erro'rai (Warning: fopen; fwrite(); fclose())

Post by assam »

Sveiki,
instaliavau CMS MS, tada truputį jį apleidau :), vėliau grįžau ir žiūrau - 3 negražūs error'ai sėdi pačiam saito viršuje:

Code: Select all

Warning: fopen(/home/antimateri/domains/antimaterija.lt/public_html/tmp/cache/contentcache.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/antimateri/domains/antimaterija.lt/public_html/lib/classes/class.contentoperations.inc.php on line 568

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/antimateri/domains/antimaterija.lt/public_html/lib/classes/class.contentoperations.inc.php on line 569

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/antimateri/domains/antimaterija.lt/public_html/lib/classes/class.contentoperations.inc.php on line 570
Kiek googlinau, visur patariama pažiūrėt folderio/failo prieigos teises, bet pas mane jos normalios, buvau ir į 777 pakeitęs, tas pats velnias, gal kas turit idėjų kas čia per velnias? Dėkui.
Last edited by assam on Sun Jun 27, 2010 11:35 am, edited 1 time in total.
vilkis

Re: Keli negražūs erro'rai (Warning: fopen; Warning: fwrite(); Warning: fclose())

Post by vilkis »

O tas failas cyra?
Jei yra tai pabandyk jį per FTP ištrinti.

vilkis
assam
Forum Members
Forum Members

Re: Keli negražūs erro'rai (Warning: fopen; Warning: fwrite(); Warning: fclose())

Post by assam »

Au jė, pavaikščiojau po nustatymus ir peržiūrėjau viską (debug neįsijungęs buvau), atrodė viskas gerai, profilaktiškai paspaudžiau "Išvalyti laikinąją atmintį" (nors atrodo jau bandžiau ankščiau), ir super - nebėra tų error'ų :)
Dėkui už pagalbą, pasirodo viskas labai paprastai čia gavosi... na, bent jau ateities kartos žinos kaip tvarkytis su tokiais error'ais, kadangi nemažai googlas išmetė kiek mačiau atitikmenų :)
Post Reply

Return to “Lithuanian - Lietuviškai”