Dostęp do strony po wpisaniu hasła.

Pomoc po polsku dla CMS Made Simple
Post Reply
requish
Forum Members
Forum Members

Dostęp do strony po wpisaniu hasła.

Post by requish »

Witam.
Czy istnieje moduł, który nadaje dostęp do url po podaniu odpowiedniego hasła?  ??? Hasło pozwalałoby na jednorazowy dostęp do treści strony.

Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
CMS Made Simple! Best CMS! :)
kenumir
Forum Members
Forum Members

Re: Dostęp do strony po wpisaniu hasła.

Post by kenumir »

Połączenie FEU z CustomContent, w feu trzeba by stworzyć jakieś pole ukryte w którym bedzie info o tym czy dany user odwiedzał już kiedys dana stronę, jeżeli tak to jakieś przekierowanie albo wylogowanie bądź wyrejestrowanie z FEU - pomysłów może byc wiele
requish
Forum Members
Forum Members

Re: Dostęp do strony po wpisaniu hasła.

Post by requish »

kenumir wrote: Połączenie FEU z CustomContent, w feu trzeba by stworzyć jakieś pole ukryte w którym bedzie info o tym czy dany user odwiedzał już kiedys dana stronę, jeżeli tak to jakieś przekierowanie albo wylogowanie bądź wyrejestrowanie z FEU - pomysłów może byc wiele
Dzieki za odpowiedź. Ale mi raczej chodzi o wpisanie hasla bez rejestracji. Moduł generowalby haslo, ja je komus daje i tylko raz z tym hasłem może dana osoba wejść.

Dodam, że przy założeniu rejestracji i jednorazowego logowania userzy mogliby rejestrować sie n razy i zobaczyć znowu treść, której nie mają już przecież widzieć. Rozumiesz o co mi chodzi...? Dlatego generator haseł wydaje mi się jedynym rozwiązaniem. Domyślam się, że takiego modułu nie ma :P .
Last edited by requish on Sun Mar 21, 2010 4:40 pm, edited 1 time in total.
CMS Made Simple! Best CMS! :)
Post Reply

Return to “Polish - Polski”