Tvorba Themes ?

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
ok1stc
New Member
New Member

Tvorba Themes ?

Post by ok1stc »

Zdravim ve spolek, muzete mi prosim doporucit program, kde by se dali detal XML Themes pro CMS.
Mam navrh stranky v PSD a potrebuji ji nejak rozsekat atd.
Dekuji za kazdou radu.
kino

Re: Tvorba Themes ?

Post by kino »

themes pro cmsms jsou vlastne html stranky jenom s tagy kam patri nadpis content atd. takze temu udelas tak, ze z psd udelas html a to pak nahrajes do cmsms. na to jak udelat z psd html je spousta navodu na internetu
ok1stc
New Member
New Member

Post by ok1stc »

Ahoj, uz jsem rucne udelal hodne uprav nad stavajicim tematem, co je v CMS, ale spis mne napadlo, pokud mam ted navrh udelany v PSD vcetne vrstev, tak zda z toho jde udelat XML, ktery bych i treba mohl dat ostatnim lidem na foru k dispozici.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

ok1stc wrote: Ahoj, uz jsem rucne udelal hodne uprav nad stavajicim tematem, co je v CMS, ale spis mne napadlo, pokud mam ted navrh udelany v PSD vcetne vrstev, tak zda z toho jde udelat XML, ktery bych i treba mohl dat ostatnim lidem na foru k dispozici.
PSD musis najprv prehodit do HTML+CSS, potom naimplementovat do CMS (rozbehat obsah, novinky, menu, html bloky...) a potom cez ThemeManager (Správca grafických šablón (tém)) exportnut.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”