[IŠSPRĘSTA ]Problema su Naujienomis ir Galerija

Lietuviškas CMS Made Simple forumas

Moderator: Augustas

Post Reply
Darukascool
Forum Members
Forum Members

[IŠSPRĘSTA ]Problema su Naujienomis ir Galerija

Post by Darukascool »

Sveiki, turiu tokį klausimą. Kuriu puslapiuką, kuriame bus naudojama News modulis. problema yra tokia. Naujienos turi atrodyti tarkim kaip delfi.lt Man reikia naudoti tarkim naujienų modulį kokiuose 4 skyriuose (pvz "Naujienos", "Renginiai", "Nutikimai" ir t.t.) Kiekvienam šitam skyriui susikuriu naują kategoriją ir parašius naujieną nurodau kategoriją. Toliau. Paspaudus ant naujienos yra atveriamas detalus. Detaliame reikia padaryti, kad būtų ir fotogalerija (apačioje) ir komentarai. Fotogalerija įterpiu įrašius žymę {cms_module module="album" albums="1"} detalus naujienų šablone, tačiau bus rodomas tas albumas per visas naujienas, taip pat su komentarais įterpiant comments žymę {cms_module module="comments"} bus rodoma visose naujienose tie patys komentarai. Kaip padaryti, kad kiekvienai naujienai butų rodomas skirtingas albumas ir jai skirti komentarai.? Reikia kurti kiekvienai naujienų kategorijai naują "Datalus" šabloną ir jame kas kartą keisti albums ID bet čia vistiek nesigautų. Gal kas žinote, kaip išspręsti šitą problemą? (aišku jeigu suprantamai aš čia susakiau)
Last edited by Darukascool on Sat Dec 19, 2009 7:24 am, edited 1 time in total.
Darukascool
Forum Members
Forum Members

Re: Problema su Naujienomis, Galerija ir comments

Post by Darukascool »

Su komentarais išsisprendė problema, dabar ieškosim su Album sprendimo būdo. Dėkui už pagalba. (Dar kolkas nežymėsiu, kad išspręsta :) ) Gal kas su buvot su Album moduliu susidūrę ir turėjot panašių problemų? Ačiū iš anksto. Bandysiu pats spręsti irgi.
Darukascool
Forum Members
Forum Members

Re: Problema su Naujienomis, Galerija ir comments

Post by Darukascool »

Tai vat niekaip nesigauna, nes nelabai gal suprantu kaip į ką kreipiasi. Dabar man reiktų ir būtų idealiausias variantas, jei prie kiekvieno straipsnio kur yra laukelis "Papildomas" įrašyti fotoalbumo ID pavyzdžiui 2 ir tuomet rodytų prie to straipsnio antrą albumą. Buvo vienas panašus klausimas, bet aš taip ir nesupratau kaip ten kas :) Dabar naujienų detaliame šablone rašau {cms_module module='album' modulename='News' extra=$entry->id} bet man rodo tik albumus, o ne albumų nuotraukas ir nereguoja į mano įrašytą reikšme laukelyje "papildomai"

Labai reikia pagalbos interį nerandu kaip ten viską apsirašyti reikia :(
Darukascool
Forum Members
Forum Members

Re: Problema su Naujienomis ir Galerija

Post by Darukascool »

kaip pavyzdį įdedu nuorodą kaip turėtų atrodyti:
http://www.ore.lt/article.php?action=get&id=1019434
Peciura

Post by Peciura »

Kad rodytų albumą pagal papildomą lauką, į detalų šabloną įkelk

Code: Select all

{if !empty($entry->extra)} 
{cms_module module='album'  albums=`$entry->extra`}
{/if}
Darukascool
Forum Members
Forum Members

Post by Darukascool »

Ačiū, viskas suveikė. Kažką panašiai bandžiau, bet kai niekad nesi daręs tai komplikuota būna. Dar kartą AČIŪ ;)
Post Reply

Return to “Lithuanian - Lietuviškai”