Občas se stává, že při přihlašování či odhlašování FEU uživatelů prohlížeč zahlásí, že bylo neočekávaně ukončeno spojení a že server je možná příliš vytížen. Po refreshi je všechno v pořádku, tzn. uživatel je přihlášen/odhlášen (podle toho, co prováděl za akci. Nemáte s tím někdo zkušenosti, popř. neznáte nějaké řešení tohoto problému?
[Cms Version: 1.6.5
Installed Modules:
CMSMailer: 1.73.14
FileManager: 1.0.1
MenuManager: 1.6.2
ModuleManager: 1.3.1
News: 2.10.3
nuSOAP: 1.0.1
Printing: 1.0.3
Search: 1.6.1
ThemeManager: 1.1.1
TinyMCE: 2.5.4
CGExtensions: 1.17.2
CGSimpleSmarty: 1.4.3
FrontEndUsers: 1.6.9
CustomContent: 1.5.3
Album: 0.9.3
CGFeedMaker: 1.0.6
FormBuilder: 0.5.12
Products: 2.4.3
Questions: 1.0.3
Config Information:
php_memory_limit: 64M
process_whole_template: true
max_upload_size: 10000000
default_upload_permission: 664
assume_mod_rewrite: true
page_extension: .htm
internal_pretty_urls: false
use_hierarchy: false
Php Information:
phpversion: 5.2.4-2ubuntu5.1
md5_function: Zap (ANO)
gd_version: 2
tempnam_function: Zap (ANO)
magic_quotes_runtime: Vyp (NE)
memory_limit: 64M
max_execution_time: 30
safe_mode: Vyp (NE)
session_save_path: Nekontrolováno, protože je aktivní open_basedir
Server Information:
Server Api: apache2handler
Server Db Type: MySQL (mysql)
Server Db Version: 5.0.38
----------------------------------------------
UPDATE: provedl jsem downgrade FEU na verzi 1.6.7, konečně se mi objevila hezká URL v odkazu na odhlášení, ale chyba s přerušeným spojením se mi objevila hned při prvním pokusu o přihlášení.
Setkal jste se s tím někdo?
CMS 1.6.5 + FEU přerušení spojení se serverem při odhlašování a přihlašování
CMS 1.6.5 + FEU přerušení spojení se serverem při odhlašování a přihlašování
Last edited by osxfil on Fri Sep 25, 2009 3:15 pm, edited 1 time in total.
Re: CMS 1.6.5 + FEU přerušení spojení se serverem při odhlašování a přihlašování
Takže další update:
používal jsem pro přihlášení (podotýkám, že problém jsem zatím pozoroval jen u FEU) cookies. Nyní je nepoužívám a problém je stále stejný. Tzn. zadám jméno a heslo, kliknu na přihlášení a naskočí hláška
, popř. v Safari
. Stejný problém se vyskytuje i při odhlášení. Zvláštní je, že se to vyskytuje bez příčiny a zcela nahodile. Budu se 50x přihlašovat a odhlašovat a po 51 se to stane.
Nevím jestli je problém v CMSMS a nebo na hostingu, ale právě kvůli těm nahodilostem si myslím, že by to mohl být hosting. Všechno ostatní běží naprosto bez problémů.
používal jsem pro přihlášení (podotýkám, že problém jsem zatím pozoroval jen u FEU) cookies. Nyní je nepoužívám a problém je stále stejný. Tzn. zadám jméno a heslo, kliknu na přihlášení a naskočí hláška

Nevím jestli je problém v CMSMS a nebo na hostingu, ale právě kvůli těm nahodilostem si myslím, že by to mohl být hosting. Všechno ostatní běží naprosto bez problémů.