[išspręsta] FormBrowser
Moderator: Augustas
[išspręsta] FormBrowser
Gal kas turit pasitaise klaidas? Ten 2 labai paprastos.
Beje, isitikinau jog jos paliktos specialiai tam kad paprasyti pinigu is vargsu diegeju. Paprasius pataisyti netiesiogiai pasiunte toli toli arba mokek pinigus. Pradejus reiksti nepasitenkinima uzbanino irc kanale =)
Nusivyliau ziauriai..
Beje, isitikinau jog jos paliktos specialiai tam kad paprasyti pinigu is vargsu diegeju. Paprasius pataisyti netiesiogiai pasiunte toli toli arba mokek pinigus. Pradejus reiksti nepasitenkinima uzbanino irc kanale =)
Nusivyliau ziauriai..
Last edited by Daimodas on Tue Sep 08, 2009 2:54 pm, edited 1 time in total.
Re: FormBrowser
Labas,
Aš dabar truputį naudoju FormBrowser, bet klaidų dar nepastebėjau. Kokios tos klaidos?
vilkis
Aš dabar truputį naudoju FormBrowser, bet klaidų dar nepastebėjau. Kokios tos klaidos?
vilkis
1 . Nerodo ivestos datos. Kokia beivestum- nerodo rezultatuose jokios.
2. Elektroninio pasto laukelyje rodo tik pirmaja ivesta elektroninio pasto raide.
Sis bugas yra registruotas. Kaip suprantu smulkmena, bet palikta specialiai greitam pinigu uzdirbimui...
2. Elektroninio pasto laukelyje rodo tik pirmaja ivesta elektroninio pasto raide.
Sis bugas yra registruotas. Kaip suprantu smulkmena, bet palikta specialiai greitam pinigu uzdirbimui...
Daugiausiai naudoju FormBuilder 0.5.11.
Turiu kelias formas, kur reikia ivesti datas - jos veikia.
Kaip konkreciai vadinasi el. pasto laukelis?
Aš sėkmingai gaunu pranešimus apie naujai užpildytas formas, o jei reikia patikrinti ar į "Text Input" įvesta kažkas panašaus į el.pašto adresą - yra "Field Validation:" arba gali pats susikurti kažką panašaus laukuose "Validation Regex:" ar "Javascript for field:".
Parašyk kokia cmsms ir formbuilder versija, detaliau aprašyk su kokiais formos laukais kyla problemų.
Kita vertus gal kaip tik naujoj versijoj ( FormBuilder 0.5.12, išleista 2009-09-04) klaidos ištaisytos. Aš žiūrėjau dabar jau ir failus teisingai nusiunčia "Uploads" moduliui.
Turiu kelias formas, kur reikia ivesti datas - jos veikia.
Kaip konkreciai vadinasi el. pasto laukelis?
Aš sėkmingai gaunu pranešimus apie naujai užpildytas formas, o jei reikia patikrinti ar į "Text Input" įvesta kažkas panašaus į el.pašto adresą - yra "Field Validation:" arba gali pats susikurti kažką panašaus laukuose "Validation Regex:" ar "Javascript for field:".
Parašyk kokia cmsms ir formbuilder versija, detaliau aprašyk su kokiais formos laukais kyla problemų.
Kita vertus gal kaip tik naujoj versijoj ( FormBuilder 0.5.12, išleista 2009-09-04) klaidos ištaisytos. Aš žiūrėjau dabar jau ir failus teisingai nusiunčia "Uploads" moduliui.
Peciura, aciu uz gerus ketinimus, taciau kalbu apir FormBrowser ne Builder.
Stai bug'o aprasymas: http://dev.cmsmadesimple.org/bug/view/3425
Stai bug'o aprasymas: http://dev.cmsmadesimple.org/bug/view/3425
paziurek http://www.placiau.lt/index.php?page=savivaldybes
FormBrowser 0.2.3
FormBuilder 0.5.11
CMS Version 1.4.1
Atsiųsk linką pažiūrėt, kaip pas tave atvaizduoja formbrowser
FormBrowser 0.2.3
FormBuilder 0.5.11
CMS Version 1.4.1
Atsiųsk linką pažiūrėt, kaip pas tave atvaizduoja formbrowser
Sveiki,
Būtų įdomu sužinoti pabaigą šios istorijos. Kadangi Peciuros pavyzdys rodo, kad datos lyg ir rodomos, tai kol kas nelysiu į kodą ir nežiūrėsiu.
O piktintis, kad programuotojai prašo pinigų už norimus pataisymus, tikrai neverta - jiems irgi reikia išgyventi. Todėl tik lieka tokie variantai: pranešti apie klaidą ir laukti kol ją galbūt ištaisys arba ieškoti žmogaus, kuris nemokamai ar už priimtiną kainą gali ištaisyti klaidas.
vilkis
Būtų įdomu sužinoti pabaigą šios istorijos. Kadangi Peciuros pavyzdys rodo, kad datos lyg ir rodomos, tai kol kas nelysiu į kodą ir nežiūrėsiu.
O piktintis, kad programuotojai prašo pinigų už norimus pataisymus, tikrai neverta - jiems irgi reikia išgyventi. Todėl tik lieka tokie variantai: pranešti apie klaidą ir laukti kol ją galbūt ištaisys arba ieškoti žmogaus, kuris nemokamai ar už priimtiną kainą gali ištaisyti klaidas.
vilkis
Ne iki galo isdesciau situacija..
Isvedimo atskirame puslapyje man nereikia (beje, jame viskas ok). Pakanka tik tureti admin dalyje ir exportuoti i exceli. Taciau butent ten ir yra mano aprasytos klaidos.
Nesipiktinciau jei "klaidos" kureju nebutu paliktos specialiai ieskant lengvu pinigu. Sunku dabar zinoma irodyti, taciau vien faktas kad uz tai jog prakalbau buvau uzbanintas- manau tik patvirtina tai.
Rasau cia tiesiog su klausimu gal kazkas turite jau issitaise sita klaida ir tiek..
Isvedimo atskirame puslapyje man nereikia (beje, jame viskas ok). Pakanka tik tureti admin dalyje ir exportuoti i exceli. Taciau butent ten ir yra mano aprasytos klaidos.
Nesipiktinciau jei "klaidos" kureju nebutu paliktos specialiai ieskant lengvu pinigu. Sunku dabar zinoma irodyti, taciau vien faktas kad uz tai jog prakalbau buvau uzbanintas- manau tik patvirtina tai.
Rasau cia tiesiog su klausimu gal kazkas turite jau issitaise sita klaida ir tiek..
Aš dabar neatsimenu, kažkas lyg ir buvo dėl siuntimo datos, pas mane datos formatas "Y-m-d" (ISO 8601:2000 International Date Format), gal todėl man ir nekyla problemų. Pamenu, kad yra tekę keisti datos formatą tiesiai DB, nes iš admin pusės negalėjau.
Su laukeliu "*Email "From Address" Field, and send copy" ištiesų yra klaida, kad rodo tik pirmą raidę. Bet deja nenaudojau šio laukelio , laiškus siuntinėju naudoju kitus laukelius.
Kas liečia "eksportavimą į exel", tai ten yra ne .xls failas, o paprasčiausias .txt. Šitą failą aš pervadinau į .txt ir tik tada importavau į exel nurodydamas utf-8 koduotę.
Tikiuosi šį vakarą pažiūrėti į formbrowserio kodą ir, jei bus greitas sprendimas, įmesiu į forumą.
Su laukeliu "*Email "From Address" Field, and send copy" ištiesų yra klaida, kad rodo tik pirmą raidę. Bet deja nenaudojau šio laukelio , laiškus siuntinėju naudoju kitus laukelius.
Kas liečia "eksportavimą į exel", tai ten yra ne .xls failas, o paprasčiausias .txt. Šitą failą aš pervadinau į .txt ir tik tada importavau į exel nurodydamas utf-8 koduotę.
Tikiuosi šį vakarą pažiūrėti į formbrowserio kodą ir, jei bus greitas sprendimas, įmesiu į forumą.
Dėl datos:
Tai matyt šis sprendimas padėtų:
find file action.admin_store_config.php
and change line $this->SetPreference('date_format',$params['date_format']);
with this one $this->SetPreference('date_format',$params['fbrp_date_format']);
after it you have set and save Date format in Configuration tab
vilkis
Tai matyt šis sprendimas padėtų:
find file action.admin_store_config.php
and change line $this->SetPreference('date_format',$params['date_format']);
with this one $this->SetPreference('date_format',$params['fbrp_date_format']);
after it you have set and save Date format in Configuration tab
vilkis
Na va susitvarkiau ir su kita klaida - ta klaida yra ne Formbrowser, o FormBuilder. 
vilkis

vilkis
Kalbi apie "*Email "From Address" Field, and send copy" ? Įmesk trumpą how-to.
FormBuilder modulio faile DispositionFromEmailAddressField.class.php reikia pakeisti eilutę GetHumanReadableValue funkcijoje į
vilkis
Code: Select all
return $this->Value;
Džiugi naujiena, FB modulių kūrėjas nutarė atsižvelgti į mano pataisymus. Taigi svn'e turėtų jau būti pataisymai (bent jau Formbrowser'io).
@Daimodas - panašu, kad tavo prielaida dėl lengvų pinigų nepasiteisino
vilkis
@Daimodas - panašu, kad tavo prielaida dėl lengvų pinigų nepasiteisino

vilkis