[VYŘEŠENO] FrontEndUsers - import

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
osxfil
Forum Members
Forum Members

[VYŘEŠENO] FrontEndUsers - import

Post by osxfil »

Nevíte někdo náhodou kde a co upravit v modulu FrontEnd Users, aby mi při importu uživatelů nešifroval hesla do md5? Jde o to, že už budu dostávat hotový CSV soubor, ve kterém už budou uživatelská hesla zašifrovaná. V podstatě budou sdílena stejná data pro dva různé projekty. Uživatelé v mém projektu nebudou mít ani možnost změny hesla ani další možnosti práce s uživtelským účtem, kromě přihlášení.
Napadlo mě to řešit přímým importem do MySQL, ale v systému se používají vlastnosti uživatelů a také dvě skupiny, takže už by to bylo tímto způsobem obtížné (muselo by se to dělat na několikrát a snadno by mohlo dojít k chybám).
Nejlepší by bylo importovat všechna data rovnou přes administraci FEU, ale v tom případě se musí vypnout šifrování md5 při importu, aby se ta hesla nešifrovala znovu. Zřejmě to bude v souboru FrontEndUsers.api.php, ale nejsem si jistý a nerad bych to celé rozhasil - přes PHP jsem spíš amatér.

Díky za každou radu
Last edited by osxfil on Sat Jul 18, 2009 1:17 pm, edited 1 time in total.
osxfil
Forum Members
Forum Members

Re: FrontEndUsers - import

Post by osxfil »

Tak jsem to nakonec zkusil sám. Opravdu to celé spočívalo v úpravě skriptu FronEndUsers.api.php. Funguje to parádně.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”