Přidání zboží do košíku z externí stránky [VYŘEŠENO]

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
osxfil
Forum Members
Forum Members

Přidání zboží do košíku z externí stránky [VYŘEŠENO]

Post by osxfil »

Mám takový nápad, ale ještě se mi ho nepodařilo zprovoznit. Kromě jiného se zabývám elektronickými publikacemi FlipBook a napadla mě možnost nakupování přímo z těchto online katalogů, které by byly napojeny na CMSMS. Myslím, že by to byla užitečná funkce. Mám nainstalovaný CMSMS s moduly Cart, Products a Orders. V CMSMC vše funguje, ale potřeboval bych vědět jak nalinkovat odkaz z externí stránky tak, aby po kliknutí na odkaz došlo k přidání zboží do košíku.
Online katalogy samozřejmě podporují odkazy na externí webové stránky, vč. DHTML oken. Pouze nevím jak takový odkaz na přidání napsat. Samotné dokončení celé objednávky by už probíhalo v rámci CMSMS. Máte někdo nějaký nápad? Předem děkuju.
Last edited by osxfil on Sat Jun 06, 2009 5:29 pm, edited 1 time in total.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: Přidání zboží do košíku z externí stránky

Post by kuzmany »

Najednoduchsim riesenim by bolo poslat si priamo nejaky parameter v url linku (alebo zistovat referera) a v kode (kludne aj v smarty) si zistit ci bol ten parameter setnuty, ak hej urobit pomocou javascriptu submit. V kode by to vyzeralo asi takto nejak pri pouzity jquery

{if isSet($smarty.get.externe)}
{literal}

$(document).ready(function() {
$("form").submit();
});

{/literal}
{/if}

Ale je to take spinave riesenie. Mne sa nelubi :)
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”