[išspręsta] CMS made Simple papildymas nauju skyrium
Moderator: Augustas
-
- Forum Members
[išspręsta] CMS made Simple papildymas nauju skyrium
Sveiki, darau tokį darbą ir iškilo problema, jau kelinta diena ieškau ir niekur negaliu surasti reikiamo failo. Taigi, man reikia papildyti viršutinį meniu punktą nauju skyriumi, ta prasme reikia pridėti naują button'a, nesuprantu kur yra apsirasyti visi tie mygtukai, nes kiek ieškojau niekur nėra, išieškojau visuose failuose, gal pačiam prisijungime kokiam šablone? nes nerandu tokio tarkim "Plėtiniai" nu kad būtų kažkur sulietuvinimas, gal tada kaip nors iškapstyčiau. Jeigu galit padėkit.
Last edited by Darukascool on Tue May 19, 2009 7:35 pm, edited 1 time in total.
Re: CMS made Simple papildymas nauju skyriumi
Tu cia apie administratoriaus panele kalbi?
-
- Forum Members
Gali paaiškinti plačiau:
Aš esu dėjęs naujus meniu punktus į admin panelę. Jei bus poreikis vakare galėsiu parašyti.
vilkis
, nes jei pasirenki lietuvių kalbą administravime, tai toks meniu punktas yra.Darukascool wrote: nes nerandu tokio tarkim "Plėtiniai" nu kad būtų kažkur sulietuvinimas
Aš esu dėjęs naujus meniu punktus į admin panelę. Jei bus poreikis vakare galėsiu parašyti.
vilkis
-
- Forum Members
Ta prasme man reikia nauju meniu punktu. kai prisijungi kaip adiminas, tuomet virsutinis meniu buna toks: CMS, Turinys, Išdėstymas, Vartotojai ir Grupės ir t.t. tai man prie jų reiktų pridėti ten pvz Ataskaitos. tai vat kaip taip padaryt. Jeigu esi susidūręs su tuo ir gali padėti, būčiau dėkingas. (Aišku tą "Ataskaitos" kursiu pats, čia nėra kažkoks modulis, kurį galima parsisiųsti).
Kokią CMS versiją naudoji? Kokią admin Temą?
vilkis
vilkis
Veikia CMSMS 1.5.3 versijoje.
Reikia susirasti failą ADMINTEMOSPAVADINIMASTheme.php - jei numatytoji admin tema, tai bus failas defaultTheme.php
Tame faile, funkcijoje DisplayTopMenu, prieš kodą
reikia iterpti tokį kodą (pavyzdys pateiktas naujam tėviniam meniu punktui su dviem vaikais):
vilkis
Dėmesio!!! Tai yra originalaus kodo modifikavimas (hacking), todėl prieš darydami modifikacijas pasidarykite modifikuojamų failų kopijas ir turėkite omenyje, kad galite netekti forumo paramos.
Reikia susirasti failą ADMINTEMOSPAVADINIMASTheme.php - jei numatytoji admin tema, tai bus failas defaultTheme.php
Tame faile, funkcijoje DisplayTopMenu, prieš kodą
Code: Select all
foreach ($this->menuItems as $key=>$menuItem) {
if ($menuItem['parent'] == -1) {
echo "\n\t\t";
$this->renderMenuSection($key, 0, -1);
}
}
Code: Select all
$salt = '&'.CMS_SECURE_PARAM_NAME.'='.$_SESSION[CMS_USER_KEY];
//Tevas
$this->menuItems['vilkismenu'] = array (
'url' => 'TAVOURL'.$salt,
'parent' => -1,
'title' => 'ATASKAITOS',
'type' =>'external',
'description' =>'',
'show_in_menu' => true,
'target' => '_blank',
'children' => array('mazosats','didelesats'));
//Pirmas vaikas
$this->menuItems['mazosats'] = array (
'url' => 'TAVOURLMAZ'.$salt,
'parent' => 'vilkismenu',
'title' => 'MAZOSATASKAITOS',
'type' =>'external',
'description' =>'',
'show_in_menu' => true,
'target' => '_blank',
'children' => array());
//Antras vaikas
$this->menuItems['didelesats'] = array (
'url' => 'TAVOURLDID'.$salt,
'parent' => 'vilkismenu',
'title' => 'DIDELESATASKAITOS',
'type' =>'external',
'description' =>'',
'show_in_menu' => true,
'target' => '_blank',
'children' => array());
Dėmesio!!! Tai yra originalaus kodo modifikavimas (hacking), todėl prieš darydami modifikacijas pasidarykite modifikuojamų failų kopijas ir turėkite omenyje, kad galite netekti forumo paramos.
-
- Forum Members
Labai ačiū, esu be galo dėkingas
Jei problema išspręsta, tai pirmos žinutės temoje įrašyk "IŠSPRĘSTA". Jei be galo dėkingas, tai galėtum pakelti mano karmą ([applaud] linkas kairėje) 
vilkis

vilkis
-
- Forum Members
vieną problemą seka kita problema, lietuviškų raidžių nerodymas. Tarkim gali nerodo lietuviškų raidžių prie naujai sukurtų meniu punktų, taip jeigu sukuri naują php failą, jame raidės irgi nėra rodomas. Jeigu įdedi paprastą lietuviškų raidžių rodymo tektą:
tuomet meta klaida, nu tipo anksčiau buvo nurodyta, ir pjaunasi su cms made simple sulietuvinimu t.y. dingsta visas cms sulietuvinimas ir atsiranda tik mano failuose sulietuvinimas. Kaip padaryti, kad visur būtų lietuviškos raidės?
tuomet meta klaida, nu tipo anksčiau buvo nurodyta, ir pjaunasi su cms made simple sulietuvinimu t.y. dingsta visas cms sulietuvinimas ir atsiranda tik mano failuose sulietuvinimas. Kaip padaryti, kad visur būtų lietuviškos raidės?
Re: CMS made Simple papildymas nauju skyriumi[Nauja problema]
Labas,
tavo problema yra tame, kad tekstas tavo sukurtuose failuose yra koduotas ne utf-8 . Nežinau ar su tavo naudojama programa yra galimybė išsaugoti failą kaip utf-8. Aš naudoju Notepad++
vilkis
tavo problema yra tame, kad tekstas tavo sukurtuose failuose yra koduotas ne utf-8 . Nežinau ar su tavo naudojama programa yra galimybė išsaugoti failą kaip utf-8. Aš naudoju Notepad++
vilkis
-
- Forum Members
Aš irgi naudoju Notepad++, bet supranti viską išsaugo, tik paskui pjaunasi kodas mano su made simple kodu. Nes kaip suprantu Cms made simple viskas yra saugoma anglišku formatu, o tik veliau tam tikros reikšmes išverčiamos į lietuvių kalbą. pasirinkus lietuvių kalba, nėra viskas automatiškai perverčiama, bet lietuvių klaba yra kaip funkcija, kuri nurodo tik į kurį failą bus kreipiamasi.
Matau, kad nesuprasiu nematydamas konkretaus pavyzdžio. Jei įdomu, tai siųstelk man kokį savo sukurto failo ir kaip tu jį iškvieti pavyzdį.
Aš lieku savo nuomonės, kad problema tavo failų kodavime.
vilkis
Aš lieku savo nuomonės, kad problema tavo failų kodavime.
vilkis
-
- Forum Members
dabar siuncia paprasta failiuko imones.php, kuris nukreipia i imones1.php.
imones1.php
-->
Rodyti : Sritis :
Pavadinimas
Adresas
Telefonas
Faksas
El.pastas
Internetas
Vadovas
Pasirinkite...
Paieška
Paieska
Paieska
Paieska
-->
Var imones1.php iterptas ut8 nieko neduoda, jeigu as iterpciau imones.php eilute:
header("Content-Type: text/html; charset=$encoding; charset=windows-1257");
tuomet yra viskas sumaišoma, kur buvo lietuviškos raidės jos dingsta,o kur buvo ženklai visokiausia tampa lietuviškom raidėm.
imones1.php
-->
Rodyti : Sritis :
Pavadinimas
Adresas
Telefonas
Faksas
El.pastas
Internetas
Vadovas
Pasirinkite...
Paieška
Paieska
Paieska
Paieska
-->
Var imones1.php iterptas ut8 nieko neduoda, jeigu as iterpciau imones.php eilute:
header("Content-Type: text/html; charset=$encoding; charset=windows-1257");
tuomet yra viskas sumaišoma, kur buvo lietuviškos raidės jos dingsta,o kur buvo ženklai visokiausia tampa lietuviškom raidėm.
pervadink imones1.php į imones1.txt ir prikabink prie žinutės. Noriu pažiūrėti failo koduotę.
vilkis
vilkis