Klientská sekce - FrontEndUsers + CustomContent
Klientská sekce - FrontEndUsers + CustomContent
Dobrý den,
potřeboval bych pravděpodobně jednoduchou radu jak správně používat modul CustomContent. Nejprve jsem si nainstaloval modul FEU, který funguje správně a jehož chování jsem vcelku rychle pochopil. Jeho prostřednictvím jsem si dejme tomu zavedl uživatele "uživatel-A" a "uživatel-B".
No a teď přichází na řadu právě ta věc kterou nechápu. Potřebuji aby stránka XYZ měla jiný obsah pro nepřihlášeného uživatele, jiný pro uživatele A a ještě jiný pro uživatele B.
Když se podívám na nápovědu k modulu CustomContent, tak mám dvě možnosti:
1. pomocí komentářů (nechápu, neboť chybí ukázka)
2. pomocí SMARTY šablon (ukázka v nápovědě nefunguje - vypíše nějakou chybovou hlášku)
Mohl by prosím někdo pomoci ukázkou kódu, či radou co dělám špatně resp. co jsem nepochopil.
Díky všem.
--
Maca
potřeboval bych pravděpodobně jednoduchou radu jak správně používat modul CustomContent. Nejprve jsem si nainstaloval modul FEU, který funguje správně a jehož chování jsem vcelku rychle pochopil. Jeho prostřednictvím jsem si dejme tomu zavedl uživatele "uživatel-A" a "uživatel-B".
No a teď přichází na řadu právě ta věc kterou nechápu. Potřebuji aby stránka XYZ měla jiný obsah pro nepřihlášeného uživatele, jiný pro uživatele A a ještě jiný pro uživatele B.
Když se podívám na nápovědu k modulu CustomContent, tak mám dvě možnosti:
1. pomocí komentářů (nechápu, neboť chybí ukázka)
2. pomocí SMARTY šablon (ukázka v nápovědě nefunguje - vypíše nějakou chybovou hlášku)
Mohl by prosím někdo pomoci ukázkou kódu, či radou co dělám špatně resp. co jsem nepochopil.
Díky všem.
--
Maca
Re: Klientská sekce - FrontEndUsers + CustomContent
ahoj,
pouzitie
{if $ccuser->loggedin()}
som prihlaseny zobrazujem obsah pre prihlaseneho
{else}
nie som prihlaseny zobrazujem obsah pre neprihlaseneho
{/if}
Rozsirenie o kontrolu skupiny prihlaseneho usera
{if $ccuser->loggedin() && $ccuser->memberof('Users')}
Zobrazenie vlasnosti prihlaseneho uzivatela
{$ccuser->property("meno")}
{$ccuser->property("priezvisko")}
{$ccuser->property("telefon")}
Moznosti z napovedy
$ccuser->groups() - vypise skupiny v ktorych je uzivatel
$ccuser->memberof('group') - kontrola skupiny prihl. usera
$ccuser->loggedin() - ci je prihlaseny
$ccuser->username() - zobrazi uzivatelske meno (v pripade ze mam nastavene vo FrontEnd Users ze chcem prihlasenia e-mailom, tak zobrazi e-mail)
$ccuser->property('propertyname') - zobrazi informaciu prihlaseneho usera (z modulu FrontEnd)
$ccuser->ipmatches($ranges) - kontroluje IP adresy, oddelene ciarkov
pouzitie
{if $ccuser->loggedin()}
{else}
{/if}
Rozsirenie o kontrolu skupiny prihlaseneho usera
{if $ccuser->loggedin() && $ccuser->memberof('Users')}
Zobrazenie vlasnosti prihlaseneho uzivatela
{$ccuser->property("meno")}
{$ccuser->property("priezvisko")}
{$ccuser->property("telefon")}
Moznosti z napovedy
$ccuser->groups() - vypise skupiny v ktorych je uzivatel
$ccuser->memberof('group') - kontrola skupiny prihl. usera
$ccuser->loggedin() - ci je prihlaseny
$ccuser->username() - zobrazi uzivatelske meno (v pripade ze mam nastavene vo FrontEnd Users ze chcem prihlasenia e-mailom, tak zobrazi e-mail)
$ccuser->property('propertyname') - zobrazi informaciu prihlaseneho usera (z modulu FrontEnd)
$ccuser->ipmatches($ranges) - kontroluje IP adresy, oddelene ciarkov
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Moc děkuji za přehledné a užitečné informace. Těším se že je určitě využiji ke svému záměru. Jen jsem asi prozatím příliš velký amatér aby mi to takto stačilo, neboť:
Když na stránku XYZ vložím tento obsah:
{cms_module module=FrontEndUsers}
{cms_module module=CustomContent}
{if $ccuser->loggedin()}
{else}
{/if}
Dočkám se této chybové hlášky:
string(131) "Smarty error: [in content:content_en line 3]: syntax error: unidentified token ';loggedin()' (Smarty_Compiler.class.php, line 1407)"
Parse error: syntax error, unexpected '&' in /var/www/xyz/tmp/templates_c/51^%%70^707^707A8977%%content%3Acontent_en.php on line 9
Co prosím dělám špatně?
Když na stránku XYZ vložím tento obsah:
{if $ccuser->loggedin()}
{else}
{/if}
Dočkám se této chybové hlášky:
string(131) "Smarty error: [in content:content_en line 3]: syntax error: unidentified token ';loggedin()' (Smarty_Compiler.class.php, line 1407)"
Parse error: syntax error, unexpected '&' in /var/www/xyz/tmp/templates_c/51^%%70^707^707A8977%%content%3Acontent_en.php on line 9
Co prosím dělám špatně?
ahoj,
nemusis mat na stranke, staci mat tie moduly nainstalovane.
Ohladom chybovej hlasky, tipujem ze si to vlozil priamo do stranok cez wysiwyg editor. Vloz to do sablony, editor totit v prednastavenom rezime meni znaky > na entity (to by sa malo dat zmenit v nastaveniach TinyMCE WYSIWYG Basic editora).
nemusis mat na stranke, staci mat tie moduly nainstalovane.
Ohladom chybovej hlasky, tipujem ze si to vlozil priamo do stranok cez wysiwyg editor. Vloz to do sablony, editor totit v prednastavenom rezime meni znaky > na entity (to by sa malo dat zmenit v nastaveniach TinyMCE WYSIWYG Basic editora).
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Ahoj,
moc děkuji za ochotu a za pomoc. Teď vše funguje bezchybně - velmi mi to pomohlo.
Navíc jsem opravdu dělal ještě tu chybu, že jsem kód vkládal do WYSIWYG editoru.
moc děkuji za ochotu a za pomoc. Teď vše funguje bezchybně - velmi mi to pomohlo.
Navíc jsem opravdu dělal ještě tu chybu, že jsem kód vkládal do WYSIWYG editoru.
Ahoj .. a teď ještě já prosím o odpověď: jak v content rozliším, co má vidět nepřihlášený, co přihlášený "A" a co přihlášený "B" ? .. resp. jak rozliším obsah pro jednotlivé groups?
lumpmatej wrote: Ahoj .. a teď ještě já prosím o odpověď: jak v content rozliším, co má vidět nepřihlášený, co přihlášený "A" a co přihlášený "B" ? .. resp. jak rozliším obsah pro jednotlivé groups?
Code: Select all
{if $ccuser->loggedin() && $ccuser->memberof('skupina1')}
obsah pre skupinu 1
{elseif $ccuser->loggedin() && $ccuser->memberof('skupina2')}
obsah pre skupinu 2
{else}
obsah pre neprihlasenych
{/if}
Tusis kde se to da zmenit? Toto nastaveni nemuzu vubec najit, pouzivam TinyMCE (verze 2.4.11)veduci wrote: (...)
TinyMCE
Extensions -> TinyMCE WYSIWYG -> Advanced -> Encoding of entities: (zde nastavis RAW)
Rozsireni -> TinyMCE WYSIWYG -> Pokrocile -> Kódování entit: (zde nastavis RAW)
Extensions -> TinyMCE WYSIWYG -> Advanced -> Encoding of entities: (zde nastavis RAW)
Rozsireni -> TinyMCE WYSIWYG -> Pokrocile -> Kódování entit: (zde nastavis RAW)
Rozšíření -> TinyMCE WYSIWYG, záložka "Pokročilé" -> Kódování entit
Tam si ale pouze vyberu jak maj byt entity kodovany jestli jako &#cislo; nebo jako &nazev;, nebo se divam spatne? Mam tu administraci v anglictine.
EDIT: Už jsme problém vyřešil, do Extra configuration jsem dal:
a do tinyconfig.php toto:
EDIT: Už jsme problém vyřešil, do Extra configuration jsem dal:
save_callback : "myCustomSaveContent"
function myCustomSaveContent(element_id, html, body) {
// Do some custom HTML cleanup
html = html.replace("->","->");
html = html.replace("&&","\&\&");
return html;
}
Last edited by anips on Wed Jul 15, 2009 10:27 am, edited 1 time in total.