Ie7 nerodo puslapio ( ar gali būti CMSMS problema) ?

Lietuviškas CMS Made Simple forumas

Moderator: Augustas

Post Reply
nepartinis
Forum Members
Forum Members

Ie7 nerodo puslapio ( ar gali būti CMSMS problema) ?

Post by nepartinis »

Sveiki,

Problema labai keista. Ant kai kurių kompiuterių, per Internet Explorer7 nerodo svetainės touridea.lt . Aš pats nemačiau šio dalyko, bet klientė skambino jau du kartus ir sakė, kad bent jau pas ją įrašius www.touridea.lt išmeta į msn search ar panašų kažkokį  ir klausia "gal jūs norėjote parašyti touridea.com?" Lygiai tas pats ir pas kažkokią jos draugę.

Ar gali čia būt kokia nors mistinė cmsms bėda, nes saitas tai ant jos sukasi, o serveriai.lt teigia, kad čia programavime kažkas negerai...  :-[

Jei čia ne CMSMS, tai kur gali būt bėda? Svetainėje įjungta friendly url, gal čia kur nors bėda?
ogo

Re: Ie7 nerodo puslapio ( ar gali būti CMSMS problema) ?

Post by ogo »

Gal klientė kliša :D
ie 7 turi du laukelius, gal sakau ne į tą įvedė  ::)

nes čia tikrai naršyklė permeta į paiešką, o ne cmsms
nepartinis
Forum Members
Forum Members

Post by nepartinis »

Nu man ir pasirodė, kad gal  ne į tą įrašė, bet tada kaip paaiškint, kad pas jos draugę irgi taip? :)
Last edited by nepartinis on Tue Dec 09, 2008 3:23 pm, edited 1 time in total.
nepartinis
Forum Members
Forum Members

Post by nepartinis »

Buvau šiandien pakalbėt ( ne vien dėl šito dalyko ), tai kaip supratau, kad  ne į adreso langelį vedė linką, o į paiešką  ::)
Minėjo, kad ta kita tai išvis į google rašė :) Na, o saitas tai tik prieš kelias dienas įdėtas online, tai google dar ir nespėjo suindeksuot.

Dėl browserių rodymo, tai aš pas save irgi žiūrėjau tiek per ie7, ie6 ( standalone ) ir abu gerai rodė. O ant to paties kompo su kita naršykle tai tikrai nebandė, nes jos nelabai su kompais daug pažinties turi, tai ten tik standartiškai IE įrašyta ir daugiau nieko.
ogo

Post by ogo »

vat čia ir yra smagiausias dalykas dirbant
nepartinis
Forum Members
Forum Members

Post by nepartinis »

Dar būna labai smagu, kai tarkim pasako "o aš galvojau, kad kelis banerius irgi padarysi nemokamai prie visko. Savaime suprantama atrodė". Buvo toks atvejis :)
Dabar biškį blogesnė situacija kitoj vietoj: darom su kolega flasheriu vizualizaciją namo, tai užbaigėm viską, ko prašė, jau įdėjom tą vizualizaciją į jų saitą ir... Atsiuntė mail'ą, nurodė linką į "Gauminos" saitą su geriausiu 2006 statybos projektu ir pasakė, kad čia reik dar papildomai 70 butų padaryt kaip TEN panašiai ir automatines rezervacijas sudėt... Čia irgi pasirodė "savaime suprantama"... O kalčiausias projektų vadovas, kuris nesugebėjo dokumentacijos paruošt. Dirbam kaip freelanceriai kolkas, kai klientas būna grynai mūsų, tai viskas ok, iškart išsiaiškinam visus poreikius, bet šiuo atveju firma, turinti nevykusį projektų vadovą, mūsų darbą perparduos, tai tiesioginio ryšio su klientu neturim. Mėginsim dėl papildomų pinigų tartis, jei nesutiks, tai vien iš principo nedarysim... O su CMSMS čia susiję, nes saitas, kuriame bus vizualizacija, tai irgi ant CMSMS suksis :)
Post Reply

Return to “Lithuanian - Lietuviškai”