Witam!
Mam mały problem. Zrobiłem stronę zawierajaca duza ilosc podstron - katalog artykulow i tekstow.
Chcialbym wyswietlic alfabetyczna liste tych podstron, ale po uzyciu {sitemap} wyswietla mi sie cos takiego:
http://www.dharma.pl/index.php?page=index
Chodzi mi o to aby przy każdej literce nie było linku
Czyli zamiast
A - A
było
A
Dodam jeszcze że nie sprawdziło się listowanie każdej kategorii oddzielnie. {sitemap} wariuje i wyświetla doskonale index literki A, ale potem od razu listuje literkę J i nie mam za Chiny pojęcia dlaczego...
Macie jakieś patenty na to?
sitemap - problem
Re: sitemap - problem
prawdopodobnie poszukaj pliku tego tagu {sitemap} i w jego kodzie usuń linijkę która odpowiada za wyświetlanie się linku "A" wtedy zostanie Ci tylko druga zmienna odpowiadająca za wyświetlanie drugi raz.. tej drugiej literki... a ją sobie już pogrubisz dzięki "jakaszmienna"
ot tak pomysł na świeżo.. nigdy tego tagu nie zmieniałem.
ot tak pomysł na świeżo.. nigdy tego tagu nie zmieniałem.
Re: sitemap - problem
dołączam się do rady kreo! jak potrzeba Ci tylko kosmetyki (żeby nie było linku), to rzuć okiem na plugins/function.sitemap.php -> i tam znajdź kawałek kodu, który odpowiada za wyświetlanie elementu, który chcesz zmienić, popraw i zapisz ten poprawiony plugin. W sposób "made simple" - też nic do głowy mi nie przychodzi!