Witam!
Potrzebuję kilkugodzinnego szkolenia z CMS MS. Mieszkam w Gliwicach.
Czekam na oferty wraz z ceną.
Pozdrawiam - T.
Zapłacę za lekcje z CMS MS (Gliwice) Topic is solved
Re: Zapłacę za lekcje z CMS MS (Gliwice)
i jak tam, dogadaliście się? ja też mogę np. przesłać swój mały dokument pt. "podręcznik użytkownika", jakbyś był zainteresowany...
Ja chetnie zakupie jesli chodzi o kupno pomocy do CMS.
Co prawda CMS MS guru to ja nie jestem (przyznaję otwarcie, często korzystam z pomocy autorów-guru), ale już dość długo w tym silniku siedzę, robię trochę developerki, zrobiłem też ze 20 wdrożeń opartych o ten silnik - więc może będę mógł coś pomóc.
admin (małpa) numer9.pl -> to mój email; napisz jakiś plan, czego chciałbyś się dowiedzieć, co i jak jest najważniejsze - i może uda nam się dogadać
jedyny problem, to że jestem ze stolicy - więc osobiste spotkanie może być utrudnione (choć nie ma rzeczy niemożliwych) - ale może na odległość też uda nam się współpracę nawiązać.
admin (małpa) numer9.pl -> to mój email; napisz jakiś plan, czego chciałbyś się dowiedzieć, co i jak jest najważniejsze - i może uda nam się dogadać

jedyny problem, to że jestem ze stolicy - więc osobiste spotkanie może być utrudnione (choć nie ma rzeczy niemożliwych) - ale może na odległość też uda nam się współpracę nawiązać.
Last edited by numer9 on Sun Jan 14, 2007 12:37 pm, edited 1 time in total.