<h3> and <p> tags inside <a></a> tags not showing

For discussion and questions related to CMS Specific templates and stylesheets (CSS), and themes. or layout issues. This is not a place for generic "I don't know CSS issues"
Locked
Sendlingur
Forum Members
Forum Members
Posts: 60
Joined: Wed Aug 08, 2018 4:59 pm

<h3> and <p> tags inside <a></a> tags not showing

Post by Sendlingur »

I'm trying to use this code in the content editor

Code: Select all

<div class="col-lg-4 col-md-5 col-sm-6 flex-box floor-descr">
	<a href="{cms_selflink href ="seemorepage"}" class="service-box">
	   <h3>Text</h3>
	    <p>More text text text text </p>
	<footer>
	  <span class="see-more">See more</span>
	</footer>
	</a>
</div>
For some reason the content editor skips to render the <a></a> tags
But if I put this block in the template it shows with our problems.

I would rather not have to do that. What I need is to be able to paste it in the content editor.

Is there a way to do that without loosing the a tags?
Can anyone advise me on how I can manage to show this codeblock as it is?
User avatar
Gregor
Power Poster
Power Poster
Posts: 1872
Joined: Thu Mar 23, 2006 9:25 am
Location: The Netherlands

Re: <h3> and <p> tags inside <a></a> tags not showing

Post by Gregor »

Does the content editor have WYSISYG enabled? If so, disable it and try again.
User avatar
DIGI3
Dev Team Member
Dev Team Member
Posts: 1056
Joined: Wed Feb 25, 2009 4:25 am
Location: Victoria, BC

Re: <h3> and <p> tags inside <a></a> tags not showing

Post by DIGI3 »

Although there are ways to configure the wysiwyg to not strip out certain tags, you're better off setting pages to not use wysiwyg if you're expecting pasted html.
Not getting the answer you need? CMSMS support options
Locked

Return to “Layout and Design (CSS & HTML)”