• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: After upgrading to 2.2.3.1 TinyMCE not visible
PostPosted: Fri Sep 29, 2017 6:19 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Sat Oct 17, 2009 6:50 am
Posts: 238
Location: Finland
Hi,

I'm using the latest Chrome and the TinyMCE is not visible when editing pages. It is selected in the user settings. Tried also to revert to non-editor and back to TinyMCE. No change. If I use CMSMS with Firefox, the editor is visible. No errors in the Admin Log.

----------------------------------------------
Cms Version: 2.2.3.1
Installed Modules:
AdminSearch: 1.0.4
CGExtensions: 1.57
CGSimpleSmarty: 2.1.7
CGSnapshot: 1.3
CMSContentManager: 1.1.6
CMSMailer: 6.2.14
Captcha: 0.5.5
CmsJobManager: 0.1.1
DesignManager: 1.1.3
FileManager: 1.6.4
FilePicker: 1.0.1
FormBuilder: 0.8.1.6
MenuManager: 1.50.3
MicroTiny: 2.2.1
ModuleManager: 2.1.2
Navigator: 1.0.8
News: 2.51.3
Search: 1.51.2
Showtime2: 3.5.4
ThemeManager: 1.1.8

Config Information:
php_memory_limit:
max_upload_size: 64000000
url_rewriting: mod_rewrite
page_extension:
query_var: page
auto_alias_content: true
locale:
set_names: true
timezone: Europe/Helsinki
permissive_smarty: false

Php Information:
phpversion: 5.4.45
md5_function: Päällä (true)
json_function: Päällä (true)
gd_version: 2
tempnam_function: Päällä (true)
magic_quotes_runtime: Pois päältä (false)
E_ALL: 6133
E_STRICT: 0
E_DEPRECATED: 0
test_file_timedifference: No time difference found
test_db_timedifference: No time difference found
create_dir_and_file: 1
memory_limit: 128M
max_execution_time: 120
register_globals: Pois päältä (false)
output_buffering: 4096
disable_functions:
open_basedir:
test_remote_url: Onnistui
file_uploads: Päällä (true)
post_max_size: 80M
upload_max_filesize: 64M
session_save_path: /biz/sessions (1777)
session_use_cookies: Päällä (true)
xml_function: Päällä (true)
xmlreader_class: Päällä (true)
check_ini_set: Päällä (true)
curl: Päällä

Performance Information:
allow_browser_cache: Pois päältä (false)
browser_cache_expiry: 60
php_opcache: Pois päältä (false)
smarty_cache: Pois päältä (false)
smarty_compilecheck: Pois päältä (false)
auto_clear_cache_age: Pois päältä (false)
Server Information:
Server Software: Apache
Server Api: cgi-fcgi
Server Os: Linux 2.6.18-419.el5xen Päällä i686
Server Db Type: MySQL (mysqli)
Server Db Version: 5.5.56
Server Db Grants: Found a "GRANT ALL" statement that appears to be suitable

Permission Information:
tmp: /biz/0/vekka/html/tmp (0755)
tmp_cache: /biz/0/vekka/html/tmp/cache (0755)
templates_c: /biz/0/vekka/html/tmp/templates_c (0755)
modules: /biz/0/vekka/html/modules (0755)
uploads: /biz/0/vekka/html/uploads (0755)
Tiedostojen luontimaski (umask): /biz/0/vekka/html/tmp/cache (0755)
config_file: 0644
----------------------------------------------


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: After upgrading to 2.2.3.1 TinyMCE not visible  Topic is solved
PostPosted: Fri Sep 29, 2017 7:06 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 4:25 am
Posts: 314
Location: Victoria, BC
The problem is most likely on the browser end. Try clearing your browser cache. If that doesn't work, disable any browser plugins, and check the error console (F12) to see if there's any conflicts.

_________________
Not getting the answer you need? CMSMS support options


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: After upgrading to 2.2.3.1 TinyMCE not visible
PostPosted: Sat Sep 30, 2017 7:43 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Sat Oct 17, 2009 6:50 am
Posts: 238
Location: Finland
DIGI3 wrote:
Try clearing your browser cache.


That was it! Seems like nowadays this is a normal procedure with the Chrome. Thanks!

p.s. I can't edit the post to mark it solved.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting