NMS a další pole formuláře

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
bunak
Forum Members
Forum Members

NMS a další pole formuláře

Post by bunak »

Ahoj,

mám zákazníka, který by chtěl aby se návštěvníci webu přihlásili k odběru newsletteru, ale chtěl by z nich pro marketingové účely vytáhnout další informace než jen jméno a email, ještě by potřeboval alespoň adresu a telefon.

Můj dotaz zní: dá se přidat k modulu NMS ukládání dalších údajů (bez toho abych sahal do kódu modulu?

Ještě douška: Nenabízejte mi FEU, protože tam je nutné zadat heslo aby se uživatel zaregistroval. A nebo mi ho nabízejte a poraďte jak obejít zadání hesla. Napadlo mě že bych ho předvyplnil a skryl ve formuláři.

Díky za odpovědi.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: NMS a další pole formuláře

Post by kuzmany »

NMS polia - nie. Mozes zaplati Calguyovi a on ich dorobi, vid feature request: http://dev.cmsmadesimple.org/feature_request/view/986

Pri FEU by sa mala dat zapnut volba generovat heslo nahodne, a v tomto pripade by heslo nemuselo byt podmienkou pri registracii (netestoval som to).

Dalsou moznostou je pouzit sluzbu typu http://mailchimp.com/ (v urcitej verzii free) alebo http://www.campaignmonitor.com/.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
bunak
Forum Members
Forum Members

Post by bunak »

tak nakonec jsem zjistil že existuje modul TNMS, který dělá to samé jako NMS, jen těch údajů sbírá trošku víc :D
bunak
Forum Members
Forum Members

Post by bunak »

tak ten TNMS je o ničem, je dva roky starej a ani když jsem přepsal TYPE na ENGINE tak nefachá >:(
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

TNMS je zabugovany, stary, nepouzitelny modul.

Ak mas budget, dorobim ti tam pozadovanu funkcionalitu:) Sprava
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
bunak
Forum Members
Forum Members

Post by bunak »

Díky za nabídku, hledal jsem cestu nejmenšího odporu, protože když si modul upravím, musím si ho dál sám udržovat, což se mi nechce.
Nakonec jsem do kódu včera v noci koukal a dopsat požadované řešení nebude snad tak velký problém. Takže se o to pokusím vlastními silami.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

bunak wrote:Díky za nabídku, hledal jsem cestu nejmenšího odporu, protože když si modul upravím, musím si ho dál sám udržovat, což se mi nechce.

Yoyo, CMSMS ja koncipovany tak, aby sa clovek vyhybal upravam v jadre, funkcnost rozsiroval len pomocou API, modulov a tagov. Inac z toho vznika bordel a robi to neplechu :)

Ja by som tam custom polia aj dorobil, len pokial nemam istotu, ze to tam Calguy zapracuje, nema to zmysel :)
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”