zdravim
ako mam pouzit 2 premenne v tomto pripade (cervenym pismom), lebo takto ako som to napisal to nejde
{content block_type="dropdown" block="default_lang" assign="default_lang" label="Defaultný jazyk" items="Slovensky|Česky" values="sk|cz"}
{content block="banner_1_sk" assign="banner_1_sk" label="1. Banner" wysiwyg="false"}
{$banner_1_$default_lang}
vdaka
2 premenne medzi 1 zlozenou zatvorkou
Re: 2 premenne medzi 1 zlozenou zatvorkou
{capture assign="banner"}{$banner_1}_{$default_lang}{/capture}Joseph777 wrote:zdravim
ako mam pouzit 2 premenne v tomto pripade (cervenym pismom), lebo takto ako som to napisal to nejde
{content block_type="dropdown" block="default_lang" assign="default_lang" label="Defaultný jazyk" items="Slovensky|Česky" values="sk|cz"}
{content block="banner_1_sk" assign="banner_1_sk" label="1. Banner" wysiwyg="false"}
{$banner_1_$default_lang}
vdaka
{eval var=$banner}
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
neviem preco ale toto
mi nezobrazi block banner_1_sk ale len zobrazi text _sk
Code: Select all
{capture assign="banner"}{$banner_1}_{$default_lang}{/capture}
{eval var=$banner}
Priklad, ktory som uviedol pocita s dvoma premennymi.
V tvojom pripade pouzit nieco taketo:
{capture assign="banner"}banner_1_{$default_lang}{/capture}
{eval var=$banner}
V tvojom pripade pouzit nieco taketo:
{eval var=$banner}
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
zeby sa to nedalo?
lebo tento kod zobrazi len text banner_1_sk ale ja chcem zobrazit obsah blocku banner_1_sk
lebo tento kod zobrazi len text banner_1_sk ale ja chcem zobrazit obsah blocku banner_1_sk
{eval var=$banner}
Skus totoJoseph777 wrote:zeby sa to nedalo?
{capture assign="banner"}banner_1_{$default_lang}{/capture} {eval var=$banner}

{capture assign="banner"}$banner_1_{$default_lang}{/capture}
{eval var=$banner}