Zdravím,
s CMS MD se učím... Aktuálně jsem narazil na problém (?), jak, resp. kde (v které části) zadat kód, aby se mi zobrazovala data z DB.
Bude to fce jídelníčku, tj. vždy se bude zobrazovat aktuální (1) a a následující (2) týden na základě data. V minulosti jsem tuto fci zkoušel "čistém" dokumentu. Nikoliv v CMS - proto přesně nevím, do které části stránky zadat kód pro čtení z DB...
Stačí vložit kód do editace stránky? Nebo jdu špatnou cestou?
Díky za tipy.
H.
Zobrazení dat z DB
Re: Zobrazení dat z DB
Jestli ten kód máš, tak si můžeš vytvořit UDT (User Defined Tag), který si pojmenuješ třeba jidelnicek a pak stačí v editaci stránky vložit tag {jidelnicek}
Re: Zobrazení dat z DB
Z dávných dob bych jej měl někde mít... V létě jsem zkoušel WebMatrix a kód nějak fungoval... Budu jej muset ale vytvořit znovu, protože ještě nevím, jak správně pořešit zobrazení na základě datumu (mám jiný formát data)...osxfil wrote:Jestli ten kód máš, tak si můžeš vytvořit UDT (User Defined Tag), který si pojmenuješ třeba jidelnicek a pak stačí v editaci stránky vložit tag {jidelnicek}
Hloupý dotaz - kde naleznu pole "User Defined Tag" pro zapsání kódu? Do stránky vím, jak je vložit.

Díky za vstřícnost.