stejny obsah v ruznych kategoriich.. [ vyreseno ]

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
romanz
New Member
New Member

stejny obsah v ruznych kategoriich.. [ vyreseno ]

Post by romanz »

Zdravim..
potreboval bych udelat nekolik kategorii v menu tak aby stejny obsah byl obsazen i v nekolika kategoriich.

napr.

1lvl menu:
Projekty

2lvl menu:
- vsechny projekty
- vizualizace
- studie
- realizace
- rekonstrukce

"vsechny projekty" budou obsahovat vsechny polozky, z toho pak nejaka polozka muze byt napr "studie" i "realizace" atp.

Mam to udelane tak ze jsem zadal vsechny stranky do kategorie "vsechny" a v dalsich kategoriich pouziju jen page alias, coz funguje celkem dobre ale jakmile v menu zvolim polozku s aliasem tak me nasmeruje spravne, ale 2. i 3. lvl menu ktere mam vlevo rozbalene se prepne do kategorie "vsechno", tim padem neni videt obsah kategorie napr. "Studie"

Mam posledni verzi cmsms + MLE
Poradil by mi nekdo nejake reseni aby po zvoleni aliasu zustala aktivni polozka menu tam kde je ten alias ?

Diky moc..
RomanZ.

edit:
Tak nakonec jsem to vyresil tak ze jsem si stranky zadal jako html bloky a ty pak volam tam kde je potrebuju., tzn treba ve 3 kategoriich zaroven. Menu tak funguje spravne a necha oznacenou prave tu polozku ktera se zvoli, ackoliv to vede na uplne jiny obsah.

Mozna to neni uplne nejlepsi reseni, ale je funkcni a pro uzivatele pomerne jednoduche na zadavani.

Roman Z.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”