Submenu
Re: Submenu
Ahoj, ferdo93.
Pokud máš představu, jak chceš menu udělat v html+css(+javascript) a máš problém s integrací do CMSMS, tak ti samozřejmě pomůžeme. Ale nevím přesně, čeho chceš docílit a co se ti nedaří. Mohl bys dodat více informací včetně popisu toho, co ti nejde a s čím si nevíš rady?
Pokud máš představu, jak chceš menu udělat v html+css(+javascript) a máš problém s integrací do CMSMS, tak ti samozřejmě pomůžeme. Ale nevím přesně, čeho chceš docílit a co se ti nedaří. Mohl bys dodat více informací včetně popisu toho, co ti nejde a s čím si nevíš rady?
Menu mi samozrejme funguje, ale neviem, ako ho prepisat do CMS. Jednoduche menu som riesil iba vlozenim {menu}, Pri rozbalovaciom/scrollovaciom menu mam ale navyse dalsie triedy (podmenu) a tie neviem prepisat do CMS. Menu mi zobrazi, ale sucastne je zobrazene aj podmenu.
Ach, takhle. Class pro jednotlivé urovně budeš muset řešit v šabloně menu (Vzhled -> Správce menu). Nejspíš budeš potřebovat hodnoty $node->depth, a možná i $node->parent, $node->haschildren a další. Užitečný seznam můžeš najít v nápovědě k modulu (Rozšíření -> Moduly).
Takze to budem musiet riesit cez php v menu generator. Dakujem, pomohol si mi.
Přesně tak. Jenom doplním, že šablony se v CMSMS řeší přes šablonovací systém Smarty 2 - ale je fakt, jako PHP dost vypadá.