vertical css menu timeout

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
dikomix
Forum Members
Forum Members

vertical css menu timeout

Post by dikomix »

Je mozne nastavit timeout na menu, ktore je v defaulte v sablone cssmenu.tpl? (na kopii tej sablony, orig je readonly).
Menu totiz funguje ok, ale je to dost neprijemne ked len na okamih idem mysou nabok a menu sa hned zavrie.

Diky
Tasartir
Forum Members
Forum Members

Re: vertical css menu timeout

Post by Tasartir »

Dobré ráno, dikomixi.
Obávám se, že na tvůj požadavek je CSS řešení krátké. A ono menu je založené jenom na CSS vlastnostech. Budeš potřebovat JavaScript. Hotových řešení určitě najdeš spoustu. Pokud můžu mluvit za sebe, můžu ti ukázat třeba MenuMatic (ukázka) podle tohoto návodu. To, co chceš, čistě jen v CSS nejde.
dikomix
Forum Members
Forum Members

Post by dikomix »

Diky moc za rychlu reakciu, a najme za navod / stranku, vyzera vyborne a urcite ju vyuzijem aj na dalsiu pracu:)

A taktiez to vyzera ze mi bude fungovat aj to menu.
Diky
dikomix
Forum Members
Forum Members

Post by dikomix »

Tak som to nakoniec rozbehal, avsak vznika mi problem pri galerii. Riesil som to aj na IRC a vraj mootools sa nema rado s jquery v gallerii a celkovo s roznymi jquery. Nemate niekto radu ako to urobit priamo scriptom? Menu bude do maximalne 1 hlbky.
Tasartir
Forum Members
Forum Members

Post by Tasartir »

Aha, jestli chceš něco přímo s jQuery, tak to ti konkrétně neporadím, ale vysouvacích menu pro jQuery jsou snad stovky (možná i tisíce?) hotových. A když už ho používáš kvůli galerii, tak proč ho nevyužít, když ho tu máme, že.. Snad najdeš něco co ti bude vyhovovat.

Edit: Abych mluvil aspoň trochu konkrétně - co třeba tohle? http://javascript-array.com/scripts/jqu ... down_menu/ Žádné prasárny s html, s css, script jenom na pár řádků. Timeout si můžeš nastavit taky.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”