Pomozte prosím s FEU (vyřešeno)

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
pepawo
Forum Members
Forum Members

Pomozte prosím s FEU (vyřešeno)

Post by pepawo »

Potřebuji rozjet Forum, což nejde bez FEU. Ale ať se snažím jak se snažím, nemohu vytvořit žádnou skupinu, aniž bych vzápětí nedostal hlášku:

Code: Select all

Chyba
Nemohu nalézt vlastnosti pro uvedenou skupinu
Skupiny mažu, znovu zakládám, přitom samozřejmě vlastnosti poctivě, už asi po sté, nastavuji. Samozřejmě pak při pokusu přidat nějakého uživatele dostanu hlášku "Žádné vlastnosti" a končím. Pokud chci zavést Selfregistraci, objeví se velký nápis Chyba! Nemůže mi někdo poradit čím by to mohlo být a co s tím?
-----
Už vím! Opomněl jsem zaškrtnout volbu "Store this data encrypted in the database" - což nikdo nikde neuvádí jako nutnost...ono to trochu mate, že by se bez toho uložila jako nekódovaná, což zřejmě není pravda.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: Pomozte prosím s FEU (vyřešeno)

Post by kuzmany »

Store this data encrypted in the database netreba mat zapnute. Bude je tam bug alebo nebol FEU spravne nakonfigurovany.
pepawo
Forum Members
Forum Members

Re: Pomozte prosím s FEU (vyřešeno)

Post by pepawo »

Děkuji za reakci. Možná jsem spletl dvě věci dohromady - já jsem jednak úplně přeinstaloval oba moduly, FEU i SelfReg, včetně databázových tabulek, a pak jsem teprve zaškrtl tu volbu. Je-li tomu tak, zkusím to ještě jednou bez encryption.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”