Zobrazenie content (dropdown) na stranke viackrat

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
Joseph777
Forum Members
Forum Members

Zobrazenie content (dropdown) na stranke viackrat

Post by Joseph777 »

zdravim

v module CGContentUtils mam vytvoreny content block je to dropdownmenu (v CGContentUtils sa to nazyva výberove pole) s hodnotami
cervene|bg-color-1
modre|bg-color-2
zelene|bg-color-3

je to vlozene do sablony tymto kodom

Code: Select all

{content_module module='CGContentUtils' block='bg-color' name='bg-color' label='Farba pozadia'}
ja chcem ale hodnotu z tohto dropdownmenu na stranke viac krat, ale nie tu istu(vtedy by som pouzil assign), ja chcem na stranke tuto hodnotu zobrazovat na viacerych miestach ale na kazdom mieste by bola ina hodnota (ale vyberaná by bola z jedneho vyssie uvedeneho dropdownmenu)

SUCASNE RIESENIE (nie je vyhovujuce pretoze pri dopisani nejakej novej hodnoty-napr pridanie fialova|bg-color-4 do dropdown menu je nutne tento ukon vykonat 4 krat pretoze v jednej sablone pouzivam nizsie uvedene dropdown menus)

Code: Select all

{content_module module="CGContentUtils" block="bg-color-1" name="bg-color-1" label="1. Farba pozadia"}
{content_module module="CGContentUtils" block="bg-color-2" name="bg-color-2" label="2. Farba pozadia"}
{content_module module="CGContentUtils" block="bg-color-3" name="bg-color-3" label="3. Farba pozadia"}
{content_module module="CGContentUtils" block="bg-color-4" name="bg-color-4" label="4. Farba pozadia"}
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: Zobrazenie content (dropdown) na stranke viackrat

Post by kuzmany »

Jedine pomocou modulu AdvancedContenthttp://dev.cmsmadesimple.org/projects/content2

CGContentUtils iba po uprave priamo v PHP.
Joseph777
Forum Members
Forum Members

Re: Zobrazenie content (dropdown) na stranke viackrat

Post by Joseph777 »

Jedine pomocou modulu AdvancedContenthttp://dev.cmsmadesimple ... s/content2
ok a ako?, napis nejaky maly navod

este mam otazku: bude AdvancedContent modul podporovany teda pouzitelny aj v CMSMS2?
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”