Zdravim
Mam 2 otazky:
1. Ako zobrazim {title} stranky, ktora ma alias obsah na stranke s aliasom kontakt(napriklad niekde v content casti, nemyslim aby title stranky kontakt nahradil title stranky obsah)
Priklad: {title} stranky s alaisom obsah je Vitajte u nas
a ja chcem aby som tento {title} zobrazil aj na stranke s aliasom kontakt napr. niekde v {content}
2. Toto iste potrebujem aj s obsahom
{content} jednej urcitej stranky(napr. s aliasom o-nas) potrebujem vlozit do inej stranky
Pozn: vsetko sa mysli v ramci jednej domeny
Ako na to?
dakujem za rady
ako {title} alebo {content} jednej stranky zobrazit na inej?
Re: ako {title} alebo {content} jednej stranky zobrazit na i
Na toto je skvely modul CGSimpleSMarty
http://dev.cmsmadesimple.org/projects/cgsimplesmarty
Treba si pozriet help.
Z hlavy len tak namatkovo:
{$cgsimple->get_page_content('alias_mojej_strnaky')}
{$cgsimple->get_page_title('alias_mojej_strnaky')}
A je tam toho viac, da sa s tym pekne carovat.
Dalsie info: http://cmsmadesimple.sk/news/27/15/Pred ... pleSmarty/
http://dev.cmsmadesimple.org/projects/cgsimplesmarty
Treba si pozriet help.
Z hlavy len tak namatkovo:
{$cgsimple->get_page_content('alias_mojej_strnaky')}
{$cgsimple->get_page_title('alias_mojej_strnaky')}
A je tam toho viac, da sa s tym pekne carovat.
Dalsie info: http://cmsmadesimple.sk/news/27/15/Pred ... pleSmarty/
ok vdaka
vyskusam co to dokaze a v pripade nejasnostinapisem na forum
este raz vdaka
edit kino: spojeny dva posty do jednoho
--------------------------------------------------
no skusil som vlozit do clanku
{$cgsimple->get_page_content('home')}
vlozil som to do wyswing editora, nema sa to vlozit do html editora? alebo ohranicit literat znackou?
lebo mi vypisalo:
string(154) "Smarty error: [in content:content_en line 1]: syntax error: unrecognized tag: $cgsimple->get_page_content('home') (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(117) "Smarty error: [in content:content_en line 1]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)"
vyskusam co to dokaze a v pripade nejasnostinapisem na forum
este raz vdaka
edit kino: spojeny dva posty do jednoho
--------------------------------------------------
no skusil som vlozit do clanku
{$cgsimple->get_page_content('home')}
vlozil som to do wyswing editora, nema sa to vlozit do html editora? alebo ohranicit literat znackou?
lebo mi vypisalo:
string(154) "Smarty error: [in content:content_en line 1]: syntax error: unrecognized tag: $cgsimple->get_page_content('home') (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(117) "Smarty error: [in content:content_en line 1]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)"
Tak urcitee, ten je kod urceny pre pracu v sablonach a nie do editora. Editor prevedie znaky > na jeho entitu, takze preto to hadze chybu.
Preco vlastne chces pouzit taku zverinu? Pri strankach si mozes editor vypnut v zalozke nastavenia.
Preco vlastne chces pouzit taku zverinu? Pri strankach si mozes editor vypnut v zalozke nastavenia.
no chcem napr. tabulku, ktora je content jednej stranky vlozit do inej stranky do contentukuzmany wrote: Preco vlastne chces pouzit taku zverinu? Pri strankach si mozes editor vypnut v zalozke nastavenia.
na to nie je nejaky modul?
No a co ti v tom brani? Moze vypnut WysiWyg, mozes si ten obsah assignut v stranke na nastaveniach v casti: Smarty dáta alebo logika špecifická pre túto stránku
{capture assign="mojobsah"}{$cgsimple->get_page_content('alias-stranky')}{/capture}
a v stranke do editora potom napises
{$mojobsah}
Tych moznosti je vela, smarty je hodne flexibilne, staci trosku fantazie. Vid ten moj clanok v prvom mojom poste.
{capture assign="mojobsah"}{$cgsimple->get_page_content('alias-stranky')}{/capture}
a v stranke do editora potom napises
{$mojobsah}
Tych moznosti je vela, smarty je hodne flexibilne, staci trosku fantazie. Vid ten moj clanok v prvom mojom poste.
dik funguje to skvelo
este sa ta opytam, da sa nejako spravit toto:
vytvorim tabulku 2 stlpcovu a 10 riadkovu napr., vlavom stlpci bude v 1.riadku nazov, 2. rok atď
a ja by som chcel tuto tabulku vlozit do viacerych stranok (do home, kontakt atd) a v kazdej tej stranke by som vyplnil do praveho stlpca hodnoty (jednoducho pravy stlpec by mal na kazdej stranke ine hodnoty)
a keby som niekedy chcel do tej tabulky nieco doplnit napr. nieco dopisat(napr rok by som prepisal na rok vydania), tato tabulka by sa zmenila vsade kde by bola vlozena
vdaka
este sa ta opytam, da sa nejako spravit toto:
vytvorim tabulku 2 stlpcovu a 10 riadkovu napr., vlavom stlpci bude v 1.riadku nazov, 2. rok atď
a ja by som chcel tuto tabulku vlozit do viacerych stranok (do home, kontakt atd) a v kazdej tej stranke by som vyplnil do praveho stlpca hodnoty (jednoducho pravy stlpec by mal na kazdej stranke ine hodnoty)
a keby som niekedy chcel do tej tabulky nieco doplnit napr. nieco dopisat(napr rok by som prepisal na rok vydania), tato tabulka by sa zmenila vsade kde by bola vlozena
vdaka
tak uz som na polceste
chcem vytvorit napr. 10 kratkych prehladov produktov - 1 produkt=1 alias stranky (kazdy produkt bude v tabulke 2 stlpce x 3 riadky)
do sablony dam toto:
tieto hodnoty sa budu menit pri kazdom produkte budu ine (budu tvorit pravy stlpec tabulky celkom 3 riadky)
lavy slpec tabulky bude napevno v šablone: 1. riadok Popis produktu 2. riadok Vlastnosti 3. riadok Rok Vydania
vyssie uvedene ide spravit bez problemov,
ale ako mam spravit to keby som chcel tychto 10 produktov (tie hodnoty) uviest na jednej stranke? (nieco ako porovnanie produktov)
chcem vytvorit napr. 10 kratkych prehladov produktov - 1 produkt=1 alias stranky (kazdy produkt bude v tabulke 2 stlpce x 3 riadky)
do sablony dam toto:
Code: Select all
<div class="uvod">{content wysiwyg="false" block="popis" label="Popis produktu"}</div>
<div class="obsah">{content}</div>
<div class="rok-vydania">{content wysiwyg="false" block="rokvydania" oneline="true" label="Rok vydania"}</div>
lavy slpec tabulky bude napevno v šablone: 1. riadok Popis produktu 2. riadok Vlastnosti 3. riadok Rok Vydania
vyssie uvedene ide spravit bez problemov,
ale ako mam spravit to keby som chcel tychto 10 produktov (tie hodnoty) uviest na jednej stranke? (nieco ako porovnanie produktov)