RSS

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
marush
Forum Members
Forum Members

RSS

Post by marush »

Dobry den,

jde nejak z clanku / novinek udelat jednoduse odkaz na RSS?

Dekuji.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: RSS

Post by kuzmany »

RSS ide urobit takmer zo vsetkeho cez http://dev.cmsmadesimple.org/projects/cgfeedmaker

Niekde vo fore sa to aj riesilo, je tam aj navod alebo popis filozofie toho modulu.
marush
Forum Members
Forum Members

Post by marush »

diky. ja mam vsak problem instalovat jake koliv moduly. hosting mi to nedovoluje. jsem na pipni.cz
nejde moduly jen nakopirovat a neco upravit? jen kopirovani jsem zkousel to nejde. diky.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

Moznosti instalaciu su 2

- bud cez XML, co zjavne pipni nepovoluje
- alebo si stiahnut z dev.cmsmadesimple.org spakovany balicek, rozbalit ho do priecinka modules a nainstalovat rucne kliknutim cez moduly

Takze nevidim problem.
marush
Forum Members
Forum Members

Post by marush »

Zkousel jsem prave oba zpusoby a ani jeden nejde no. Tak mam asi smulu na Pipni.cz
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

marush wrote:Zkousel jsem prave oba zpusoby a ani jeden nejde no. Tak mam asi smulu na Pipni.cz
Hm, ale kopirovanie cez ftp musi ist vsade, aj na banane :)

Pise ti to aspon nejaku chybovu hlasku, upozornenie? Treba viac indicii :)
osxfil
Forum Members
Forum Members

Post by osxfil »

Taky si myslím, že to minimálně přes FTP a následnou instalaci v Modulech musí jít. Já mám na ebola.cz problém třeba s instalací větších modulů (např. CG Extensions) přes správce modulů, tak si v modulech loadnu XML a pak to aktualizuju. Jen si myslím, jestli si třeba nepleteš Moduly a Správce modulů - pokud instaluješ přes XML nebo FTP, tak pak musíš použít Moduly a ne Správce
marush
Forum Members
Forum Members

Post by marush »

Stahnu si modul cely ne jen XML, nahraju pres FTP do adresare Modules, pak jdu ldo administrace a kliknu na Moduly a napise to jen, ze tam ten modul neexistuje "ERROR: The CGExtensions module could not be found." Nic nejde instalovat v seznamu modulu neni.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

marush wrote:Stahnu si modul cely ne jen XML, nahraju pres FTP do adresare Modules, pak jdu ldo administrace a kliknu na Moduly a napise to jen, ze tam ten modul neexistuje "ERROR: The CGExtensions module could not be found." Nic nejde instalovat v seznamu modulu neni.
Musis stiahnut este CGExtensions http://dev.cmsmadesimple.org/project/files/291 a ten nainstalovat skor, moduly maju medzi sebou zavislosti.
marush
Forum Members
Forum Members

Post by marush »

Tak jsem po dlouhe dobe zkusil nainstalovat ten modul resp. jen nakopirovat a hlasi mi to chybu:
Fatal error: Call to undefined function cmsms() in /DISK3/WWW/grapemedia.cz/www/modules/CGExtensions/CGExtensions.module.php on line 71

Nevite prosim co s tim? Dekuji.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

marush wrote:Tak jsem po dlouhe dobe zkusil nainstalovat ten modul resp. jen nakopirovat a hlasi mi to chybu:
Fatal error: Call to undefined function cmsms() in /DISK3/WWW/grapemedia.cz/www/modules/CGExtensions/CGExtensions.module.php on line 71

Nevite prosim co s tim? Dekuji.
Instalujes novu verziou modulu na staru verziu CMS Made Simple, zaktualizuj najprv CMS Made Simple nakopirovanim poslednej verzie, a spustenim /install/upgrade.php

Kazdopadne hokusy pokusy odporucam najpr robit u seba na PC (http://www.wampserver.com/en/)
marush
Forum Members
Forum Members

Post by marush »

Diky moc, to jsem zkousel predtim a bohuzel nova verze CMS uz je narocnejsi na hosting tak byc musel zmenit i ten a do toho se mi moc nechce. Ale diky zkusim jeste starsi verzi modulu.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”