Dobrý den,
jsem v cmsms naprostý začátečník, a dopustil jsem se chyby se kterou si nevím rady. Snažil jsem se nainstalovat modul gallery, ale zapomněl jsem na adresáři změnit oprávnění. Systém mě na to upozornil, takže jsem to napravil a pokusil se o instalaci znovu. Bohužel když dám instalovat nic se nestane a systém skočí na úvodní stránku. Nepomohlo ani odebrání modulu a znovu přidání.
Neví někdo jak to napravit?
Předem děkuji za rady.
problém s instalací gallery
Re: problém s instalací gallery
Dobrý den,
ve vašem dotazu chybí důležité informace. Potřebujem znát verzi CMSMS a modulu Gallery a přečíst si výpis z PHPInfo ze serveru, kde je web nasazen. Bez toho se bohužel nepohneme dále, já sám Gallery používám ke vší spokojenosti.
ve vašem dotazu chybí důležité informace. Potřebujem znát verzi CMSMS a modulu Gallery a přečíst si výpis z PHPInfo ze serveru, kde je web nasazen. Bez toho se bohužel nepohneme dále, já sám Gallery používám ke vší spokojenosti.
Did you install/de-install with ModuleManager? This should give you the least chance of problems
Yeah, he tried it, but it didn't solve the problem, which is weird redirect to the frontpage on re-install. I bet, that the true reason is his shitty hosting, but you never know; we'll have to wait for more info.