Ahoj,
Navrhuju zrušit českou verzi webu, resp. přesměrovat doménu na speciální vlákno tohoto fóra, kde by byly shrnuty základní informace. Nový nedodělaný (na dodělání nemá nikdo čas, zdá se) design dělá jen ostudu a určitě nikoho nepřesvědčí, že by CMS Made Simple měla být volba pro něj. Kromě toho mám vážné pochyby o tom, že se do tvorby webu pouští někdo, kdo nemá alespoň základní znalosti angličtiny.
Je mi jasné, že asi budu považován za příliš radikálního, minimálně bych o tom ale chtěl rozpoutat debatu.
Zrušení české verze webu Topic is solved
Re: Zrušení české verze webu
True.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Souhlasím, vůbec by mi nevadilo redirect na web bratrů slováků (zdravím Kuzmanyho), který dělá pro CMS MS mnohé.
To by taky mohlo být řešení, osobně se ale bojím, aby ten web taky neupadl, až se o něj nebude mít kdo starat. Jak velká je slovenská komunita? Nehrozí třeba, že web taky zabije pokus o přechod na nový design?Cody wrote: Souhlasím, vůbec by mi nevadilo redirect na web bratrů slováků (zdravím Kuzmanyho), který dělá pro CMS MS mnohé.
Neupadne, mna CMSMS zivy, takze udrziavat web aspon v akej takej kvalite (lebo by sa to dalo posunut dalej:)) je to najmenej co mozem urobit.
Kazdopadne cmsmadesimple.sk nepatri pod oficialne stranky (nemame hore ikonku
), ale aktualne sme uz boli zaradeni medzi language partners, takze ked uzatvoria Trademark policies, tak asi uz budeme musiet splnat nejake tie ich pravidla jednotneho dizaju a oznacovania
Uvidime.
Kazdopadne cmsmadesimple.sk nepatri pod oficialne stranky (nemame hore ikonku

Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Dobře, věřím, že by to tak bylo. Ale vzhledem k tomu, že se tu ještě neobjevil Kino je tahle diskuse asi stejně bezpředmětná.
sorry, ja posledni dobou nemam ani cas se nadechnout... :/ Je mi to jedno kam se to hodi, klidne bych to presmeroval na nejake vladno sem nebo ke slovakum, je mi to relativne putna, jeste to proberu s eng developerama, pak uvidim.
Díky za reakci, doufám, že se to podaří vyřešit co nejdřív.