Nezobrsazení Section headeru (nadpis sekce) v URL

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
panther
Forum Members
Forum Members

Nezobrsazení Section headeru (nadpis sekce) v URL

Post by panther »

Ahoj,

lze nějak vypnout zobrazení section headeru v URL? Mám section headerem rozdělené jazykové verze, plánuji do budoucna CZ a EN verzi webu. Jazyky jsem si dal jako section headery (nebo to mám rozdělit ve struktuře stránek jinak?), do kterých je pak veškerý obsah zanořen.

A já se ptám: Jde nějak vypnout zobrazování section headeru/ů v URL? Ideální by bylo, kdyby šlo nastavit, které se zobrazovat budou a které ne, ale klidně vypnout všechno, používám je jen na toto a teď ho tam zatím nepotřebuji.

Z URL web.cz/cz/stranka/podstranka/ potřebuji web.cz/stranka/podstranka/.

Děkuji za pomoc.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: Nezobrsazení Section headeru (nadpis sekce) v URL

Post by kuzmany »

Skus v config.php nastavit $config['use_hierarchy'] = false; To by malo byt ono.

Na viacjazynu verziu je lepsie pouzit http://dev.cmsmadesimple.org/projects/multilang.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
panther
Forum Members
Forum Members

Post by panther »

kuzmany wrote: Skus v config.php nastavit $config['use_hierarchy'] = false; To by malo byt ono.
To ono není, tím ztratím veškerou hierarchii, potřeboval bych pryč jen nějaké údaje, ne všechny.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

Pozri, a ako si to predstavujes? Jasne ze bud vsetko alebo nic. Ked si zadas do prehliadaca namiesto web.cz/cz/stranka/podstranka/ => web.cz/podstranka/ tak ta stranka by ti mala fungovat, ale do sablon by si to musel nadefinovat natvrdo.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”