Sveiki, domiuosi ar yra galimybe tureti cms puslapyje, kurio turinys butu patalpintas flash faile (swf)?
Aciu uz atsakymus.
Flash puslapiai
Moderator: Augustas
Re: Flash puslapiai
Nelabai supratau klausimo. Jei nori įkomponuoti flash animaciją į tinklapį su CMSMS - tai atsakymas TAIP.
Esu jau dares puslapiu su cmsms kur reikia ikompiliuoti flash animacija.
Atsiprasau uz netvarkinga klausima.
Man reikia priversti flasha pasiimti informacija is duombazes ir, kad per turinio valdymo sistema butu galima keisti flasho turini (tekstini).
Atsiprasau uz netvarkinga klausima.
Man reikia priversti flasha pasiimti informacija is duombazes ir, kad per turinio valdymo sistema butu galima keisti flasho turini (tekstini).
Tai čia labiau klausimas Flash'o ekspertams o ne CMSMS.
SQL sakinys kuris ištrauktų norimo puslapio tekstą galėtų būti toks:
Kur 999 - būtų tavo puslapio ID.
O kaip flashui kreiptis i duombazę - jei čia niekas neatsilieps - ieškok forumų kur renkasi flash'ininkai.
SQL sakinys kuris ištrauktų norimo puslapio tekstą galėtų būti toks:
Code: Select all
SELECT content FROM `cms_content_props` WHERE content_id=999 AND prop_name="content_en"
O kaip flashui kreiptis i duombazę - jei čia niekas neatsilieps - ieškok forumų kur renkasi flash'ininkai.
flashas tiesiogiai iš DB duomenų pasiimti negali, bet tau gali pagelbėt amfphp pasidomėk. Užteks pasirašyt paprastą skriptuką ir duomenis turėsi, o cmsms'e galėsi pildyti. Aišku, jei noras yra pilnai administruot flash'ą per cmsms, tai jau sudėtinga, bet nieko nėra neįmanomo