Sveiki ieskau ir nerandu accsesibility modulio (valdymo neigaliesiesms).
Modulio vunkciaj, turetu pakeisti puslapio template ir style css kuriame butu paryskinti sriftai ir pakeistos spalvos.
Pvz.: www.vilnius.lt - desineje puseje valdymo neigaliesiems modulis.
Jeigu zinote ka nors panasaus pasidalinkite patirtimi.
Aciu uz pagalba.
Airidas
Accesibility modulis
Moderator: Augustas
Re: Accesibility modulis
Gali pabandyti StylesheetSwitcher modulį, bet jis yra senas ir aš nežinau ar gerai veiks.
Pagal aprašymus dar galėtų tikti ScriptDeploy - šis modulis yra gerai palaikomas.
Nė vieno iš jų nebandžiau. Jei tau pavyks norimo rezultato pasiekti su ScriptDeploy - parašyk.
vilkis
Pagal aprašymus dar galėtų tikti ScriptDeploy - šis modulis yra gerai palaikomas.
Nė vieno iš jų nebandžiau. Jei tau pavyks norimo rezultato pasiekti su ScriptDeploy - parašyk.
vilkis
Sveikas vilki,
Bandziau ScriptDeploy,
mat jis palaiko tik js funkcijas, o kad temai pritaikyti css swicha man su juo reikia daugiau patirties.
Bandziau modulius ThemeManger, StylesheetSwicher, jie per seni, su naujausiomis versijomis neveikia.
Kur judeti? Na kuo toliau tuo labiau suprantu ko man reikia, man reikia parasyti UDT kuris leistu pasirinkti norima stylesheeta.
ir turetu valdyma puslapio viduje, jei kas esate patyre pasidalinkite
Bandziau ScriptDeploy,
mat jis palaiko tik js funkcijas, o kad temai pritaikyti css swicha man su juo reikia daugiau patirties.
Bandziau modulius ThemeManger, StylesheetSwicher, jie per seni, su naujausiomis versijomis neveikia.
Kur judeti? Na kuo toliau tuo labiau suprantu ko man reikia, man reikia parasyti UDT kuris leistu pasirinkti norima stylesheeta.
ir turetu valdyma puslapio viduje, jei kas esate patyre pasidalinkite

Reikia sugeneruoti linkus su atitinkamais parametrais pvz PUSLAPIO_URL?cssname=CSS_STILIAUS_PAVADINIMAS
Tavo UDT turėtų tą parametrą paimti ir priskirti smarty kintamajam pvz $cssname
tada stylesheet tagą galėtum kviesti taip
Žinoma UDT turėtų cssname išsaugoti į cookie arba į $_SESSION kintamajį tam, kad atsimintų, koks cssname buvo pasirinktas.
vilkis
Tavo UDT turėtų tą parametrą paimti ir priskirti smarty kintamajam pvz $cssname
tada stylesheet tagą galėtum kviesti taip
Code: Select all
{stylesheet name=$cssname}
vilkis