Jak optimalizovat šablonu pro ie 6 a 7
Jak optimalizovat šablonu pro ie 6 a 7
Prosím o pomoc, nějak si nevím rady s optimalizací šablony pro ie6 a 7, šablony fungují v ostatních prohlížečích ok, použil jsem generovanou šablonu zartisteru, mají i css pro ie6 i 7 , ale nevím jak to připojit k šabloně. Děkuji za každou radu či nasměřování, pokud třeba někdo již o tom někde píše. 

Re: Jak optimalizovat šablonu pro ie 6 a 7
Napriklad:
{stylesheet name="ie6" media="screen"}
{stylesheet name="ie7" media="screen"}
do Administrácia stránok » Globálna konfigurácia » Hlavné nastavenia » Globálne Meta informácia.
{stylesheet name="ie6" media="screen"}
{stylesheet name="ie7" media="screen"}
do Administrácia stránok » Globálna konfigurácia » Hlavné nastavenia » Globálne Meta informácia.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Omlouvám se , v tomhle jsem lama, která potřebuje nakopnout, kód jsem vložil, ale kde přesně umístit ie6 a ie7 style 

Prosím , opravdu mi nikdo nepomůže?
Zeby sa sa styly vkladali do Vzhľad » Štýly?zmija832 wrote: Prosím , opravdu mi nikdo nepomůže?
A tie znacky nizsie treba vlozit do metada.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
to ano, vložím styl ie6 a styl ie7 , přiřadím k šabloně, kód výše vložím do metadat a rozhodí mi to i ie8. V IE tester potom vypisuje stále dokola chybu :

Ve vygenerovaných souborech artristreem je script.js, umístění patří do rootu ?
Prosím nezatracujte mně

Ve vygenerovaných souborech artristreem je script.js, umístění patří do rootu ?
Prosím nezatracujte mně

Tak jsem postoupil
IE6
, to by mně stačilo
ale IE7 háže footer nahoru

a IE8 je v poho
IE6

ale IE7 háže footer nahoru

a IE8 je v poho