Zkusím vyprovokovat téma vícejazyčného webu odkazy hlouběji ve fóru již neexistují.
Dokáže někdo poradit jak po instalaci multilang verze nastavit DB a provést další potřebná nastavení na zprovoznění více jazyků.
Prosím polopatě děkuji.
vícejazyčný web
Re: vícejazyčný web
čau lidi, prosím už jste někdo přidával jazyk který není v Globálním nastavení obsažen v roletce "Add new language"? Možná tu budu za pitomce, ale já fakt nevím .. konkrétně potřebuju přidat Slovinštinu ....... pro pořádek ještě jednou - "SLOVINŠTINU" ... ne slovenštinu. Předem dík za radu 

Ahoj, najprv si musis stiahnut a nakopirovat slovisnky jazykovy balicek a az potom budes mat v adminsitracii slovinsitinu na vyberlumpmatej wrote: čau lidi, prosím už jste někdo přidával jazyk který není v Globálním nastavení obsažen v roletce "Add new language"? Možná tu budu za pitomce, ale já fakt nevím .. konkrétně potřebuju přidat Slovinštinu ....... pro pořádek ještě jednou - "SLOVINŠTINU" ... ne slovenštinu. Předem dík za radu![]()
http://dev.cmsmadesimple.org/project/fi ... ackage-618
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Ahoj. Díky moc, funguje to skvěle. Stydím se jako student ... kdybych líp hledal, nemusel jsem otravovat. Tak snad to pomůže i ostatním.