• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Add language MLE 1.5.4
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 12:20 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Fri Jun 12, 2009 2:24 pm
Posts: 8
Hi,

I have version 1.5.4 with 2 languages (Danish and English). I cannot find the place to add more languages - can anyone help. I did not install it myself, so that is why I don´t know how to do it.

There is no setting in the global configuration page.

Any help highly appreciated !!

/Catwoman


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Add language MLE 1.5.4
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 12:29 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Fri Jun 12, 2009 2:24 pm
Posts: 8
Hi again,

Just want to clarify that my problem is how I make the German language appear in the drop down list of a page, so that I can choose it and add content.

/Catwoman ???


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Add language MLE 1.5.4
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 5:09 pm 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Thu Mar 09, 2006 5:32 am
Posts: 12674
Location: Arizona
MLE requires DB manipulation and a config_lang.php file change so if your comfortable doing these changes you may want to watch the visual tutorial on how to set up MLE as it has all the steps in it...

Actually I just looked at the video and it seems the newer version of MLE lets you add languages in the cmsms admin so if you have an older version this may not work...

http://wiki.cmsmadesimple.org/index.php ... ials  #6

_________________
Check ver. CMSMS, PHP, server OS, in System Information page.
Default content http://multiintech.com/defaultcontent/
People are Wonderful
Business is Great
Life is Terrific
Ever wonder what happened to the Album module? Well it is alive and well.
http://album.multiintech.com/
$1


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Add language MLE 1.5.4
PostPosted: Tue Jan 12, 2010 10:03 am 
Offline
New Member
New Member

Joined: Fri Jun 12, 2009 2:24 pm
Posts: 8
Thanks for the advise. I now succesfully installed the language in the admin, and I can create pages in German.

Last problem is how to make the German flag visible on the front page of my website so users can choose it.

/Catwoman


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Add language MLE 1.5.4
PostPosted: Tue Jan 12, 2010 2:33 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: Thu May 14, 2009 8:11 pm
Posts: 1264
Location: Lithuania
\$1:
how to make the German flag visible on the front page

In page template add.
\$1:
{lang}

_________________
My best friends are: FAQ: How can I debug my code/site ?...showtemplate=false...module_customhow to create a patch, {process_pagedata}
And Yours ? :)


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: