CTLModuleMaker - přidání produktu

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
rostislavk
Forum Members
Forum Members

CTLModuleMaker - přidání produktu

Post by rostislavk »

Zdravím, potřeboval bych poradit s modulem "CTLModuleMaker". Vytvořil jsem si a nainstaloval nový katalog pomocí průvodce, vše proběhlo ok. V adminu se objeví položka s názvem katalogu a v ní jednotlivé podvolby (kategorie a subkategorie,Templates, Queries, Settings).

Problém je, že mi nejdou zadávat produkty do kategorií, chybí mi tam tlačítko "add product" nebo něco podobného. Prosím o radu.

Díky
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: CTLModuleMaker - přidání produktu

Post by kuzmany »

Najprv si musis vytvorit kategorie, a az potom mozes vytvarat podkategorie. Jedine v tom moze byt problem, pretoze CTLModuleMaker funguje vyborne, vcera som ho pouzival na 4 moduly.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
rostislavk
Forum Members
Forum Members

Post by rostislavk »

Ahoj, asi jsem lopata, pomocí průvodce vytvořím katalog (level1,level2...), ale přidat produkt mi prostě nejde viz. screenshot.
Najprv si musis vytvorit kategorie, a az potom mozes vytvarat podkategorie.
Kategorie a podkategorie se vytváří v průvodci, nebo ne?
Stává se mi, že na konci průvodce, když se vytváří modul, vyskočí pár varovných hlášek, ale stejně je tam zelená fajfka jako že je to ok a modul se bez problému nainstaluje. Fakt už nevím. Díky za každou radu nebo nakopnutí.
Attachments
katalog.jpg
Last edited by rostislavk on Tue Jun 16, 2009 12:25 pm, edited 1 time in total.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

Ked ti na konci vyskoci niekolko chyb, tak je jasne ze nieco nie je v poriadku.

Nastav 777 prava na adresar modules\CTLModuleMaker\src\ vratane suborov v nom a zmaz povodny modul a znovu skus vytvorit.

Teraz by to malo bezat. Adresar modules by mal mat tiez nastavene prava na zapisovanie.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
mayo
New Member
New Member

Post by mayo »

Dobry den prajem.

Tiez mam rovnaky problem. No som modul som vytvoril na wamp serveri vo windows a tam sa prava na 777 nedaju zmenit. Skusal som aspon read only vypnut, no nepomohlo to. Skuste mi prosim pomoct. Naozaj neviem, ze kde robim chybu, no vzdy to konci rovnako ako na obrazku co prilozil rostislav. Mam vsak podozrenie, ze tento problem vznika az po pridani obrazku, no isty som si neni.

Dakujem za akukolvek pomoc, ci napad.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

Ked vytvarate novy modul pomocou CTLModuleMaker, tak po celom procese na konci davate vytvorit modul, ake chyby tam presne vypise? Lebo ked napisete mne tam vypise chyby, a potom to nefunguje, tak z toho nevieme nic.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”