Sveiki, turiu tokę problemą, yra kairys meniu ir viršutinis meniu(pagrindinis). Norėčiau padaryti taip, jog pagrindiniame meniu užėjus pvz.: About us rodo vieną paveiksliuką su informacija. Paveiksliukas yra Šablone(template). Ir vaikščiojant po pagrindinį meniu paveiksliukai keičiasi, o kaip padaryti, kad užėjus į Contacts atsiranda tas paveiksliukas norimas su informacija ir poto paspaudus kairiame meniu paveiksliukas liktų, bet informacija keistūsi. Jei nelabai supratot, galėčiau padaryti keleta pavyzdžių. Prašau pagalbos tų, kurie tai yra darę ir susidūrę su ta problema. Mačiau yra padaryta pas gerbiamą Karolį projekte www.vakaruauditas.lt .
Pagarbiai Mindaugas.
Problemos su navigacija
Moderator: Augustas
Re: Problemos su navigacija
http://193.46.83.115/~presisbygg/test6/ čia mano tas tinklalapis. Kai einu į About us būna vienas Flash, kai einu į Contacts, būna dar kitas Flash ir jie keičiasi. Pvz dabar esu atėjęs į Contacts ir noriu paspausti kairėje pusėje meniu pvz.: bendrieji statybos planai ir kad informacija atsiverstų, bet flash nesikeistųKarolis wrote: Vaje vaje, kam tie formalumai
Geriau paaiškink tiksliau kas ten tau nesigauna, nes tai ką tu aprašei ir kas padaryta Vakarų audite man visiškai skirtingi dalykai atrodo.
Re: Problemos su navigacija
Nelabai gal supratai, ar galbūt aš čia nelabai moku paaiškinti. Jei pagal tave daryti tai būtų taip?:Karolis wrote: Elementaru, Vatsonai!
1. About Us
1.1. Puslapis
1.2. Kitas puslapis
2. We Building
3. Photo Gallery
4. Contact Us
4.1 Bendriejis statybos darbai
4.2 Rekonstrukcija
4.3 Sienų šiltinimas
Pasidarai tokią meniu struktūrą ir tada visiems 1.x puslapiams vieną šabloną priskiri, visiems 2.x kitą ir t.t.
Taip gausi efektą, kad flash keičiasi pagal turinį.
1. About us
1.1 Bendrieji statybos planai
1.2 Rekonstrukcija
1.3 Sienų šiltinimas
2. We building
2.1 Bendrieji statybos planai
2.2 Rekonstrukcija
2.3 Sienų šiltinimas
3. Photo gallery
3.1 Bendrieji statybos planai
3.2 Rekonstrukcija
3.3 Sienų šiltinimas