Hodnocení fotografií

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
bunak
Forum Members
Forum Members

Hodnocení fotografií

Post by bunak »

Mám prosbu, nedělal jste někdo hodnocení fotografií? Na www.zivanice-rock.cz jsem vyhlásil fotosoutěž a potřeboval bych aby mi lidi hodnotili buď hlasem nebo počtem bodů fotografie. Nejlepší by bylo nějaký Ajaxový udělátko přímo do šablony fotogalerie. Dík za nápady. Buňák
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: Hodnocení fotografií

Post by kuzmany »

Cau,

ja pouzivam Unobtrusive AJAX Star Rating Bar, ktory vkladam cez vytvoreny pouzivatelsky tag. Ako to vypada v reali si mozes pozriet aj tu
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Neela
New Member
New Member

Post by Neela »

Nemohl bys mi prosím poradit jak na to? ;) třeba vypsat ten tag? díky moc :)
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

Mam rozpracovany modul zalozeny na scripte Unobtrusive AJAX Star Rating Bar, je to hotove zhruba na 80%. Este ostava rozbehat ajaxove hlasovanie (bez ajaxu bezi v pohode), ktore by som chcel cez AjaxMadeSimple hodit, kedze povodny script je naprd. Plus ostava par drobnosti, plus help manual (ak by mi niekto vedel helfnut z en manualom - prekladom, nech mi napise spravu).

Takisto mam rozpracovany modul Media Center (pracovny nazov), ktory taha a cachuje data z api google, youtube, imeem, lyricswiki, seeqpod (mp3) a yahoo images. Tu uz je hotove jadro, ostavaju len doladovacky a help (opet plati to co vyssie :))

Hlasovanie snad bude cca cez vikend  ::)
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”