Hodnocení fotografií
Hodnocení fotografií
Mám prosbu, nedělal jste někdo hodnocení fotografií? Na www.zivanice-rock.cz jsem vyhlásil fotosoutěž a potřeboval bych aby mi lidi hodnotili buď hlasem nebo počtem bodů fotografie. Nejlepší by bylo nějaký Ajaxový udělátko přímo do šablony fotogalerie. Dík za nápady. Buňák
Re: Hodnocení fotografií
Cau,
ja pouzivam Unobtrusive AJAX Star Rating Bar, ktory vkladam cez vytvoreny pouzivatelsky tag. Ako to vypada v reali si mozes pozriet aj tu
ja pouzivam Unobtrusive AJAX Star Rating Bar, ktory vkladam cez vytvoreny pouzivatelsky tag. Ako to vypada v reali si mozes pozriet aj tu
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Nemohl bys mi prosím poradit jak na to?
třeba vypsat ten tag? díky moc 

Mam rozpracovany modul zalozeny na scripte Unobtrusive AJAX Star Rating Bar, je to hotove zhruba na 80%. Este ostava rozbehat ajaxove hlasovanie (bez ajaxu bezi v pohode), ktore by som chcel cez AjaxMadeSimple hodit, kedze povodny script je naprd. Plus ostava par drobnosti, plus help manual (ak by mi niekto vedel helfnut z en manualom - prekladom, nech mi napise spravu).
Takisto mam rozpracovany modul Media Center (pracovny nazov), ktory taha a cachuje data z api google, youtube, imeem, lyricswiki, seeqpod (mp3) a yahoo images. Tu uz je hotove jadro, ostavaju len doladovacky a help (opet plati to co vyssie
)
Hlasovanie snad bude cca cez vikend
Takisto mam rozpracovany modul Media Center (pracovny nazov), ktory taha a cachuje data z api google, youtube, imeem, lyricswiki, seeqpod (mp3) a yahoo images. Tu uz je hotove jadro, ostavaju len doladovacky a help (opet plati to co vyssie

Hlasovanie snad bude cca cez vikend

Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.