Nefungujici TinyMCE

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
anips
Forum Members
Forum Members

Nefungujici TinyMCE

Post by anips »

Zdravim,
mám problém, hned po nové instalaci cms (verze 1.4.1, tušim je to nejnovějsí) mi nefunguje TinyMCE editor tak, že se mi při editaci vůbec nezobrazí (ve Firefox ani IE, ten navic zahlasi chybu js scriptu). Víte někdo jak tento problém vyřešit. Děkuji
kino

Re: Nefungujici TinyMCE

Post by kino »

me pomohlo po ugradu resetovat nastaveni na vychozi.

EN:
Extensions -> TinyMCE WYSIWYG a pak tlactko Reset to default

CZ:
Rozsireni -> TinyMCE WYSIWYG Basic Modul a pak tlacitko Reset to default
anips
Forum Members
Forum Members

Post by anips »

Nepomohlo mi to, nevim jestli to nebude jen nejakymi nastavenimi opravnenim u nekterych ze souboru. Pokud mate nekdo dalsi napad tak napiste. Dik.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

Skus si stiahnut a nakopirovat aktualnu verziu TinyMCE, v instalcke je starsia verzia 2.4.5 tusim.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
anips
Forum Members
Forum Members

Post by anips »

I to nepomohlo, stahl jsem si FCKeditorX, ten jakstaks funguje ale pod IE opet hlasi chyby. Nemuze byt chyba na strane hostingu (verze PHP, promenne prostredi a podobne)?
kino

Post by kino »

anips wrote: I to nepomohlo, stahl jsem si FCKeditorX, ten jakstaks funguje ale pod IE opet hlasi chyby. Nemuze byt chyba na strane hostingu (verze PHP, promenne prostredi a podobne)?
to je take mozne, ale tezko rict, to ze by to byl problem v nastaveni PHP na hostingu, tak to bych slysel poprve...
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

anips wrote: I to nepomohlo, stahl jsem si FCKeditorX, ten jakstaks funguje ale pod IE opet hlasi chyby. Nemuze byt chyba na strane hostingu (verze PHP, promenne prostredi a podobne)?
Skus este pri TinyMCE v pokrocilych nastaveniach (posledna zalozka) prenastavit vlastnost:

Použiť statický konfiguračný súbor (Use static config file).

Ja som s TinyMCE nikdy nemal problemy, a mal som ho rozbehany na xy roznych konfiguracii servera, takze tako povedat kde je problem :o
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Trawis
Forum Members
Forum Members

Post by Trawis »

Mně se taky nezobrazovala lišta TinyMCE při editaci stránek nebo html bloků. Zjistil jsem, že to v mém případě bylo proto, že jsem při nahrávání na server změnil přístupová práva složky a všech podložek a souborů modulu TinyMCE na 777. Když jsem to změnil zpátky na 755, tak to znovu šlo správně...
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”