Jak na vývoj modulů v dev.cmsmadesimple.org?

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
Radim

Jak na vývoj modulů v dev.cmsmadesimple.org?

Post by Radim »

Zdravím všechny,

chtěl bych se poptat, jak vlastně funguje řízený vývoj modulů a případné zařazování změn do produktivní verze?
Chtěl bych jeden z modulů rozšířit o překlad do CZ a současně bych rád tento modul rozšířil o další funkčnost, kterou jsem  schopen (alespoň myslím :) ) i naprogramovat a né jen dát feature request autorům.

Ozvěte se mi, prosím někdo kdo s tímto má nějaké zkušenosti a je schopen mě nějak zasvětit co to vlastně obnáší.

Díky moc
Radim
kino

Re: Jak na vývoj modulů v dev.cmsmadesimple.org?

Post by kino »

novy projekt si muzes zalozit a pockat jenom na schvaleni od administratoru. Pokud chces pridat do projektu, tak jaksi nejak nekdo zapomel na tlacitko Request join. Uz se to resilo na IRC. Jedene reseni zatim je napsat email vedoucimu projektu aby Te pridal.

Jinak preklady cestiny se delaji, tak ze pozadas o vstup do http://dev.cmsmadesimple.org/projects/czech a pak dostanes adresu do prekladatelskyho centra, kde jsou vsechny moduly. (samozrejme musis napsat Petru Jelinkovi, aby Te pridal)
Radim

Re: Jak na vyvoj modulu v dev.cmsmadesimple.org?

Post by Radim »

Ahoj,
do prekladatelskeho centra pristup mam, protože jsem členem týmu, ale třeba konkrétně teď se mi jedná o CZ překlad modulu relatives, který v překladatelském centru není uveden :(

Díky za info
Radim
Milhaus

Post by Milhaus »

Radim wrote: Ahoj,
do prekladatelskeho centra pristup mam, protože jsem členem týmu, ale třeba konkrétně teď se mi jedná o CZ překlad modulu relatives, který v překladatelském centru není uveden :(

Díky za info
Radim
Tomu také moc nerozumím. Nicméně podobný problém se nedávno řešil ve vláknu věnovaném překladům.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

btw:

1, neviete preco u zmizli u noveho dev centra novinky ku kazdemu release? Bola to tusim taka ikonka obalky pri kazdom release, velmi rychly prehlad toho co sa zmenilo, teraz to akosi neviem najst. Jedine vo websvn ale to je onicom

2, daju sa nejak vygenerovat aktualizovane jazykove subory k modulom? lebo mi v slovencine mame uz davno prelozeny napriklad form browser, kde dlhsie nevysiel update.

thx.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
kino

Post by kino »

veducko wrote: btw:
2, daju sa nejak vygenerovat aktualizovane jazykove subory k modulom? lebo mi v slovencine mame uz davno prelozeny napriklad form browser, kde dlhsie nevysiel update.
soubory z translate centra sezenes zde http://svn.cmsmadesimple.org/svn/translatecenter/ , tak si je muzes stahnout manualne.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”