najednou mi ve verzi 1.4.1 admin/listcontent.php zobrazí jen prázdnou stránku. Web funguje, ostatní části administrace fungují také. Doposud chodil bez problémů. Netušíte někdo kde by mohl být problém?
Dělal jsem před tím přes ftp backup celého webu (jdu na jiný hosting) a vymaza z administracel cache.
Dík
V.
listcontent nic nezobrazí
Re: listcontent nic nezobrazí
Napište prosím přesnou konfiguraci serveru včetně php.ini Bohužel zřejmě neporadím, neboť, jak se domnívám, jde o unixový server.
Podívej se do HTML kódu vygenerované stránky listcontent.php jestli náhodou PHP neskončilo nějakou Fatal chybou a jestli jo tak jakou.
spousta serveru je nastavena, ze jenom zaloguje chybu a nezobrazi...radoado wrote: Podívej se do HTML kódu vygenerované stránky listcontent.php jestli náhodou PHP neskončilo nějakou Fatal chybou a jestli jo tak jakou.
Kdyby se to stalo me, tak bych si instalaci CMSMS prenesl nekam na localhost, zkusil jestli to funguje a pokud ne, tak znovu pres tuto instalaci zkopirovat instalaci cmsms 1.4.1
Jinak podobna vec se mi stala(nevidel jsem napr. admin log a jeste neco), kdyz vypadla na serveru UPS a rozsypala se mysql db. Pomohlo prohnat db pomoci analyze.